|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום עד לפני שבוע היתי בחדר כושר בחינם אצלי בשכונה אבל תפסו אותי ואני לא הולך לעשות מנוי ב2000 שקל לחדר כושר כזה עלוב כמו שיש אצלנו..בקיצר עברתי לאימונים במולטי טריינר ויש לי כמה שאלות
האם זה בריא להתאמן במולטי טריינר והאם האיכות של האימון שווה לאיכותה כשהייתי בחד"כ ? האם המכשיר שניראה כמו פרפר (בתמונה ) הוא פרפר ? כי הידיים ממש קרובות ואני יותר מרגיש ביד קידמית. האם זה משנה כמה רחב אני תופס את המוט בלחיצת חזה ? מה התפיסה האולטימטיבית ? התמונה של המולטי טריינר שלי בבית : ![]() תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() האיכות לא קרובה לאימון בחדר כושר
אני חושב שזה פרפר.. כמה שהידיים קרובות יותר עובדת יותר היד האחורית וכמה שהאחיזה רחבה יותר ככה נכנס יותר החזה לפעולה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שהתפיסה רחבה יותר-החזה עובד יותר. צרה יותר- יד אחורית עובדת יותר.
ואי אפשר להשוות אימון בבית לאימון בחדר כושר...אלא אם יש לך בבית מכון כמו לאלי האנה :carry86w: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר תסדר לעצמך מתח ומקבילים ואתה מסודר....אתה יכול להסתדר בסדר גמור עם התרגילים האלה מתח ומקבילים אזה תרגילים שבונים מסה די טוב (כמובן תצטרך להוסיף משקל למדקל הגוף שלך בסופו של דבר....) ועם מוט תוכל להפעיל את החזה ידיים גב רגליים רק צריך למצוא דרכים לקמבן את התרגילים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי מתח אבל מתח זה לגב בכלל לא? ומקבילים זה ליד אחורית לא ? תקנו אותי אם אני טועה אני רוצה כמה שיותר חזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() מתח זה לגב נכון
ומקבילים (תלוי איך אתה מבצע את התרגיל) עובד על החזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מקבילים צר זה שהגוף ישר זה יד אחורית ופחות חזה ומקבילים שהגוף מושען קדימה זה יותר חזה ופחות יד אחורית.(חזה תחתון ליתר דיוק) יש עוד משהו... חזה צר זה יותר יד אחורית פחות חזה ורחב זה יותר חזה ופחות יד אחורית.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש לכם רעיון אילתור (ככה כותבים..אני לא בטוח..?) של מקבילים בבית?...
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חח שני שולחנות ותתחיל לרדת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
הושעה
|
![]() כמה שאנשים מפונקים... חוץ מחדר כושר יפה ומאובזר לא יכולים להתאמן בשום מקום ובשום מצב.
![]() |
#14 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
הם יעשו יעשו יעשו פתאום אחד זז והוא נפצע בכתף
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר מתחיל
|
ציטוט:
ואם יש לך את הדגם שנתת בתמונה, אז יש שם מקבילים פצצה ! רק תגביה את האיזור של המשקולות-חזה בשכיבה, ויש שם שתי ידיות למקבילים, תסדר את הגובה המתאים לך. בהצלחה איש ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואי אחי רעיון פצצה תודה רבה !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |