|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: בישול
חדר כושר: חדר כושר צבא
|
![]() fbw
זמן אימון שעה עד שעה וחצי 7 דקות חימום בהליכון או סטפר לאחר מכן.. חזה: לחיצה בישיבה כנגד מכונה 10X3 פרפר בישיבה כנגד מכונה 12X3 גב: משיכה עליונה באחיזה ברוחב כתפיים כנגד פולי עליון לחזה 10X3 חתירה בישיבה כנגד מכונה באחיזה צרה 12X3 רגליים: לחיצת רגליים בישיבה כנגד מכונה ,כפיפת ברך ל 90 מעלות 10X3 כפיפת ברכיים בישיבה 12X3 כתפיים: הרחקת כתף (הנפות לצדדים) בישיבה כנגד משקולות בודדות,ידיים לגובה אוזניים 10X3 יד קדמית: כפיפת מרפק בישיבה ישרה כנגד משקולות בודדות,2 ידיים יחד,ללא סיבוב 10X3 יד אחורית: פשיטת מרפק(ישור) בעמידה כנגד פולי עליון עם מוט וי 10X3 בטן: כפיפות בטן על מזרון,עלייה ל30 מעלות 20X3 ,להוסיף משקל לפי הצורך. בקשה תגובות על התוכנית.. אני מתאמן בסך הכל ארבעה ימים עד עכשיו .. תגידו עם יש מה לשפר להוסיף לשנות הכל .. למה תאמת שלא נראה לי שהתרגילים האלו יספיקו לי ... תודה ויום טוב נאור.. עריכה: עוד שאלה אחת ישנה אפשרות שאת מספר הסטים והחזרות אני מחלק ליותר סטים ופחות חזרות .. שמעתי שזה יותר משפיע .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() המתכון שלך לשיפור התוכנית
1.תגוון בטווח החזרות,6-12. 2.תעשה תרגילים מורכבים. 3.אל תעבוד במכונות 4.תעשה בבטן 12 חזרות. 5.בכתפיים תעשה 3-4 סטים של לחיצת כתפיים במוט. 6.בגב,תעשה מתח במקום פולי,חתירה בtbar/מסור/bent over row במקום החתירה בישיבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה על 2: תרגלילם מורכבים זה ?! (אני חדש בנושא).
שאלה על 6: בקשר לגב אני לא מצליח לעשות הרבה מתח אז נראה לי אני ישאר עם הפולי עליון.. ואת החתירה אני עושה ב t bar (זאת מכונה בצורת האות t אם אני לא טועה נכון?).. שאלה על 5: לעשות את זה בנוסף לתרגיל של ההרחקת ידיים? עוד משהו.. התרגיל שרשמתי ביד קידמית מספיק כדי לפתח כמו שצריך את הבייספס.. כנ"ל על יד אחורית.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 2.בעיקרון החמישה תרגילים הברוטלים של ההארדקור הם בנצ' פרס,סקוואט,דדליפט,בנט אובר רואו ומיליטרי פריס,אלו התרגילים המורכבים שנקראי בעצם תרגילים הקודש,אבל יש עוד תרגילים מורכבים כמו מתח,עוד סוגי חתירות וכו'.בגדול תרגיל מורכב בין היתר נחשב לתרגיל רב מרפקי.
6.עם אתה לא מצליח תעשה בגריבטרון ועם אין לך אז תעשה לפנים מניסיון עדיף. 5.לא,אתה בFBW.כשאני היתי בfbw הייתי עושה 2פרס ו1 הרחקות לצדדים,אבל שאני מסתכל אחורה אני חושב שכבר עדיף לעשות 3סטים של לחיצת כתפיים וזהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לעשות לי טובה ע-נ-ק-י-ת .. לקחת את התוכנית ולשלב לי בפנים את התרגילים מורכבים וכל מה שאתה חושב שאפשר להחליף במה שאמרת ?!
אני מאוד מאוד יודהה לך על זה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה אחי אני יתייעץ עם המאמן כושר במכון ובפעם הבאה שאני ילך להתאמן אינ ינסה את הצוכנית הזאת מודה לך מאוד גבר ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בכיף..על לא דבר..אתה גם יכול לשחק עם הסקוואט,לעשות שבוע סקוואט ,שבוע דדליפט..שבוע חתירה במוט שבוע מתח[במקרה שאתה עושה את אחד מהם כתרגיל אחד]..הרוב אומרים שפשוט תנסה ככה ותנסה ככה ותנסה ככה ואחרי שניסית הכל אתה אמור לראות מה עובד עליך יותר טוב ומה לא ומיפה להחליט....
בכל מקרה ד"א אני לא אתפלא עם המאמן של החדר כושר שלך יגיד שאתה צריך להוסיף 3 תררגילים ליד קדמית ...והוא גם יגיד לך שהסקוואט יפגע לך בגדילה ויוריד אותך 10ס"מ חחחחחחחח ככה שלי אומר |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א זה לא מורכב מידי בשביל מישו שמתאמן 4 ימים בלבד? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה אחי ..
אנ יישמח לקבל עוד תגובות מאנשים אחרים גם כן על התוכנית ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב בדיוק ההפך..בן אדם שרק נכנס להתאמן והכל "חדש" לו זה בסדר אם את החודש הראשון יעשה במכונות-יותר פשוט,לא דורש טכניקה,יותר בטיחותי.
לדעתי תשאיר את התוכנית של המאמן להתחלה,אח"כ תבוא לפה ותכין תוכנית עם תרגילים מורכבים הרי בכל זאת תוך חודש לא תהפוך לרוני קולמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אתה פשוט מצחיק עד כמה שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך :/ עשה טובה אל תגיב פה יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אין קשר, מה המכונות יעזרו לו לסקוואט ודדליפת? שיתחיל עם מוט ריק אפילו אם צריך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מסכים עם בר
תכנית היכרות עם חדר כושר לא עושה הרבה פיזית אבל היא מכינה מתאמן חדש מנטלית, להיכנס לראש של אימוני כוח. תיזכרו בחודש הראשון שבאתם לחדר כושר, לא כל אחד יכול לבוא וביום הראשון לעשות סקוואטים ודדליפטים, לא משנה כמה הם קלים כי הוא לא מוכן לזה מנטלית. ברגע שמתרגלים לסביבה ומרגישים יותר בנוח זה הרבה יותר קל להתחיל לעשות תרגילים מורכבים יחד עם זאת, אין שום סיבה להישאר עם תכנית כזאת יותר מחודש.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מה אתם מדברים איתו על תרגילי קודש הוא עושה fbw
תמשיך עם התכנית המקורית איזה חודש-חודשיים ואז תתחיל לעשות תרגילים מורכבים ולשדרג את התכנית, כרגע אתה רק צריך להכניס את עצמך למצב של אימון סדיר, לא גדילה. בקיצור, תעשה מה שאמרתי לך במסן =] |
![]() |
![]() |