|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תמונה ראשונה מגיל 17.5 , משקל 56. גובה 178 , אחוז שומן לא יודע, היקפים אין מושג
התמונה האחרונה משלשום , שנתיים אחרי, גיל 19.5 , היום נשקלתי 94.5 אבל זה אחרי כמה ארוחות דיי רציניות , אז להוריד טיפה , אחוז שומן 7.6 . היקף יד 43-44 . גובה 182. לא התאמנתי במהלך כל התקופה , חזרתי להתאמן רק לפני כמה חודשים , הייתה לי הפסקה באמצע שעשיתי קורס קרב מגע , וטירונות 4 חודשים , ודברים שירדתי בהם במשקל בצורה דרסטית. עכשיו אני במאסה עליתי מ81 קילו מלפני חודשיים ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שיט אין לי מושג למה זה יוצא כל כך קטן , אני אנסה לסדר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הינה אני מקווה שעכשיו זה ייפעל טוב
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בחודשיים עלית 13 קילו..
מתי תפסיק כבר לדבר שטויות? זה מתחיל להימאס פעם הבאה תפרסם תמונות ואל תכתוב מילה, כי אתה פשוט מעלה גיחוך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תלמד לפרגן וואלה ואם למישהו מצליח יותר מלך אז תפרגן תריץ חיפוש תראה אשכול מלפני חודשיים תראה 81 קילו . תטחן כמוני אוכל תראה שכל שבוע כשתחזור הביתה מהצבא אנשים יאמרו לך שגדלת משבוע שעבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להגיב, על התוצאות.
לא אכפת לי אם אתה עושה סייקלים לא אכפת לי אם אתה אוכל כל מה שחירטטת באשכול השני שלך.. תאכל, תעשה מה שבא לך, אני אגיב לך על התוצאות. אבל לפחות אל תחרטט ותכתוב שטויות!!!!!! אכלת כמו שאמרת? סתום ותשמור לעצמך בבטן, כי שים לב איזה תגובות אתה גורר.. מאז ומתמיד החמאתי לך על התוצאות שלך ולא עיניין אותי איך הגעת לשם. אבל עברת כל גבול. ולגביי האשכול שלך מלפני חודשיים.. מי אמר ששם גם לא חירטטת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תותח אחי מגיע לך צלש,אחלה פזיק
רק שיזוף יא אשכנתוז דחוף!
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוי נו באמת אל תגיב לי אם אלה התגובות שלך לא נוגע בשום דבר אני לא מבין מה יש לכם אם הייתי נוגע אני מאמין שהייתי סביב ה110-120 קילו כמו כלום טיק טק , אני בחיים לא אגע בסמים האלה ואהרוס לעצמי תגוף . ולא מחרטט ולא כלום אתה לא רוצה אל תאמין , ואל תגיב גם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה שינוי אחי ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לישון,לאכול,לישון כבר אמרתי?
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
משתמש פעיל
|
![]() אני לא יודע מה מו מי אבל אין מצב כזה בעולם אפילו בחומרים שבנאדם יעלה 13 קילו שריר נטו בחודשיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
משתמש פעיל
|
![]() חחחחח תכלס
|
![]() |
![]() |
![]() |