|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נניח שאני שורף ביום 2000 קלוריות (כולל חילוף חומרים , תזוזה וכו' ) .
ונניח שבגלידת מגנום יש 200 קלוריות. אז אם אני אוכל כל יום כל יום 10 גלידות מגנום ,ור-ק גלידות מגנום,שום אוכל אחר, אני לא אעלה בכלל במשקל ? ונגיד ואני שורף ביום 2000 קלוריות , ואני אוכל ביום 2000 קלוריות שמקורן בשומנים רווים ופחמימות פשוטות . אני אעלה באחוז שומן ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: Ronnie Coleman's Trainer
עוסק ב:: עיסוקים
|
![]() לפי התיאוריה אתה לא תעלה לדעתי... אבל מה שכן הגוף שלך לא יקבל את הקלוריות שנחוצית לו, כגון פחמימות וחלבונים וזה עלול לפגוע לך בנפח של השריר וכו'...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב עלול לפגוע או לא הוא שאל אם הוא יעלה במשקל
והתושבה חד משמעית לא! אתה תהיה על ניטטרלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אני אריאל... אני מתאמן, בעיקר כדי להיות חזק
חדר כושר: גו אקטיב, בת ים
|
![]() בתאוריה כן, החיים יותר מסובכים מזה: כדי שיוכל לשרוף 2000 קלוריות, לא מספיק לצרוך 2000 קלוריות שמקורן משומן רווי ופחמימות פשוטות...אם תתמיד באכילת רק גלידות מגנום לא תוכל לשרוף 2000 קלוריות בגלל מחסור בכוח/אנרגיה/ויטמינים וכו. ואז תכנס למאזן חיובי, כלומר עליה במשקל...הגוף מאזן את עצמו אבל עד גבול מסויים, לאחר מכן כבר הוא יוצא מאיזון אם מתנהגים (אוכל, שריפת קלוריות) בצורה לא מאוזנת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
התשובה לשאלה, אתה לא תעלה ולא תרד במשקל אבל תהיה רעב כמו כלב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי האחוז שומן
בהנחה שיש לך אחוז שומן ממוצע ומטה מה שיקרה בגלל חוסר בחלבון הגוף יפרק שריר וישתמש בו כאנרגיה עקב כך אולי המשקל שלך לא ישתנה אבל אתה תעלה באחוזי שומן עד שהמצב יתאזן כלומר שהחלבון שאתה צורך מספיק בשביל מסת השריר הקיימת |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני אריאל... אני מתאמן, בעיקר כדי להיות חזק
חדר כושר: גו אקטיב, בת ים
|
![]() יפה, לא חשבתי על זה וזה מה שהיה חסר לי....פירוק שריר עקב חוסר חלבון. לדעתי זו התשובה המדוייקת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, תודה לכולם =]
ועוד שאלה קטנה, ציטוט:
אז רגע, אם יש לך כמות מספקת של חלבון בגוף, הגוף לא יפרק שרירים ? במלים אחרות, אם מישהו מפסיק להתאמן אחרי למשל שנתיים שהוא התאמן, אבל הוא ימשיך לספק לגוף המון חלבון, בכמות שהוא צריך , אז מסת השריר שלו לא תקטן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() המסה כן תקטן כי אין גירוי לשריר
|
![]() |
![]() |
![]() |