|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, לכולם
יש לי שאלה בנוגע לאימון בטן: מקווה שזה לא ארוך מידיי אבל אלו הן השאלות שלי... 1) אני רוצה לנפח את שרירי הבטן ולחזק אותם יש למישהו המלצה על תרגילים מומלצים וסדרות. 2) קיים דבר כזה תרגיל לבטן תחתונה ובטן עליונה ואמצעית או שכל תרגיל בטן עובד על הכל במידה שווה? 3) האם חשוב לגוון בתרגילי בטן כמו שאר השרירים או שאפשר פשוט לבצע תרגיל אחד לכל השריר וזהו? 4) האם ניתן לבצע אימון בטן חזק גם בבית ללא מכשירים? תודה לעוזרים, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2)לא,לא קיים תרגיל לחלקים של הבטן,כל תרגיל בטן עובד על כל הבטן. 3) האמת שפה אני לא בטוח,אני אישית לא מגוון בתרגילים של הבטן אבל קראתי פעם שמומלץ לגוון. חכה לעוד תגובות. 4) כן אבל אין טעם לאמן רק בטן,תוצאות אתה לא תראה מזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אמרת "כפיפות בטן רגילות. תעשה 3 סטים של 12 חזרות עם משקל מאחורי הראש."
מה זה עם משקל מאחורי הראש? אתה מתכוון לפלטה, זה לא נראה לי נוח לביצוע יש לך אולי קישור לתמונה או סירטון לראות את ביצוע התרגיל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מי אמר שזה חייב להיות נוח??:d
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() כפיפות בטן עם פלטה מאחורי הראש זה מקשה על הטרייספס
ואני עוד עושה את זה אחרי האימון טרייספס קיצצתי סט בגלל זה מהטרייספס |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לעטוף את הפלטה במגבת וזה יהיה יותר נוח,לי אישית בלי מגבת זה שורט בראש חחח.. ציטוט:
ואני גם עושה את זה אחרי אימון עליו |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() 1. כנס ליוטיוב, תחפש שם יש מגון גדול של תרגילים.
2. עובד על כל הבטן בגדול, ישנם תרגילים מסוימים ( למשל אלכסונים) שמדגישים סיבים שונים בבטן. בעיקרון, כל תרגיל בטן עובד על כל הבטן. 3.כן. ברגע שתתרגל לתרגיל מסוים הוא יהיה לך קל מדי. 4. כן. שוב, כנס ליוטיוב ותראב תרגילים. |
![]() |
![]() |