![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי ab נפח נמוך.שבאימון a1 אני עושה סקוואט 6*4 וכפיפה 10*3 ובa2 אני דדליפט 6*4 ולג פרס 10*3.
בגלל שרק התחלתי לעשות דדליפט ואני לומד את התנועה עם משקל נמוך של 30 ק''ג, אני יכול לעשות סקוואט 4 סטים ודדליפט 3 סטים של 8 עם משקל קל ואחרי שאני אעלה משקל אני אחזור לתוכנית המקורית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() בעיקרון כן,תעשה 10-12 חזרות אפילו של טכניקה לשלושה שבועות בכדי לעבוד על טכניקה כמו שצריך,
וחוץ מי זה אני ממליץ לך עם כבר התרגילים האלה אז ללכת עלSS. ותגיד אני עוד שבוע מתחיל ab נפח נמוך..אתה מקבל מי זה פאמפ טוב?ואתה מרגיש גירוי כמו שצריך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי עכשיו.עשיתי שני אימונים.התוכנית שלי מכילה תרגילים שלא עשיתי אותם ככה שאני מרגיש את השרירים אחרי אימון.מה שכן,אני מאמין שכל 2-3 אימונים אפשר לעלות משקלים כי יש התאוששות טובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אם רוצים לעבוד על טכניקה צריכים לעבוד דווקא בטווח נמוך. בגלל שככל שאתה עושה יותר חזרות השרירים שלך נהיים פחות מכווצים בגלל שטווח חזרות גבוה בתרגילים כמו סקאווט ודדליפט זה דיי מתיש (אפילו במשקל נמוך).
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
התכניקה של דדליפט באמת זה לא אמור להיות כל כך מסובח סקוואט יותר קשה,תנסה להרים תחזה שלך כמה שיותר למעלה להחזיק אותו חזק,ושאתה עולה תחשוב שאתה מושך את המוט מהתכפיים וכאילו אתה מנסה לקום ובאותו זמן לשמור על החזה מורם וככה התכניקה תיהיה טובה והגב יהיה ישר. בכל מקרה לשאלה שלך כן אפשר עם אתה עובד דדליפט בלי עצימות ולומד תכניקה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() צח אתה מפציץ בזמן האחרון אה ?
|
![]() |
![]() |