|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הכוונה היא לחלבונים שמגיעים בעיקר ממקורות של פחמימות כמו לחם/דגנים/פסטה/אורז/תפוח אדמה.
זה נושא חשוב שעל כל מתאמן שמרכיז לעצמו תפריט חייב לדעת אותו, כי יש לא מעט חלבונים במאכלים שציינתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אני כותב את התפריט במחשבון תזונה של גולאנגו אז כל הערכים נכנסים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סופר
סך הכל כל מה שאתה אוכל משלים (אם אתה אוכל מגוון) אבל תדאג ש כ 80% יהיו מחלבון מלא |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני מגיע לכמות חלבון שאני צריך מחלבון מלא.
לא כל כך סופר את כל השאר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה במאסה לא קריטי
אם אתה בחיטוב אז יש לך סטייה גדולה (מבחינת מאזן קלורי) |
![]() |
![]() |