|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() 1. כמה זמן אתם מתאמנים?
2. מסה\ חיטוב\ כח ? 2.1 מה סוג התוכנית שלכם ? (\ss\xrytfgm\fbw\ab\abc\abcd..) ץ 2.2 איך הולכת חלוקת השרירים שלכם? 2.3 איך אתם מחלקים את התוכנית בשבוע ? 3. באיזה שעות אתם מתאמנים? 4.כמה אתם נחים בין כל סט? כל תרגיל ? 5. כל כמה זמן אתם משנים תוכנית?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() 1.עשרה חודשים
2.מסה fbw חזה-גב-כתפיים-רגליים בדכ שני רביעי שישי משתנה..בדכ בעררך ב5וחצי 2דקות כי גם ככה כל התוכנית שלי זה תרגילים מורכבים בעקרון אני חודש איתה עוד חודששיים אני עובר לab. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() 1. בעיקרן אני במכון משהו כמו שנה וחצי, אבל בתקופה ארוכה לא התאמנתי כמו שצריך (וגם שנכנסתי לחדר כושר המטרות שלי היו שונות ממה שהם עכשיו).
2. חיטוב. 2.1 fbw. 2.2 רגליים-גב-חזה-כתפיים. 2.3 פעמים בשבוע יום כן יום לא. 3. עכשיו שיש חופש אז אני יכול להתאמן דיי מוקדם ככה שאני מתחיל ב2. 4. באזור החמש דקות לדעתי בתרגילים בטווח חזרות נמוך. בטווח גבוה יותר אני מניח שהמנוחה יוצאת 2-3 דקות. עכשיו דפקתי את הכתף בבנצ' פרס אז הורדתי משקלים ככה שהאימון יוצא קצר יותר. 5. אין פרק זמן מסוים.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ציטוט:
עם כן מה הם הסיבות?כי אני גם שוקל אולי לעשות את החלוקה הזאת,ואתה נותן 5 סטים לרגלים+גב ו3 לחזה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() 1. כמה זמן אתם מתאמנים? שנה וחצי בערך
2. מסה\ חיטוב\ כח ? מסה כמובן 2.1 מה סוג התוכנית שלכם ? (\ss\xrytfgm\fbw\ab\abc\abcd..) ץ ABC 2.2 איך הולכת חלוקת השרירים שלכם? A חזה+קדמית Bגב+אחורית C רגליים +כתפיים 2.3 איך אתם מחלקים את התוכנית בשבוע ? 5 פעמים בשבוע ראשון-חמישי 3. באיזה שעות אתם מתאמנים? 6-7 בערב 4.כמה אתם נחים בין כל סט? כל תרגיל ? דקה 5. כל כמה זמן אתם משנים תוכנית? חודשיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
2.abcde 3.a-גרליים+בטן b.חזה+אמות c.גב+תאומיים d.כתפיים + ידיים e.רגליים/גב 3. חמש עשרים אני במכון חמש וחצי מתחיל 4.יש תרגילים דקה יש שתי דקות ויש שלוש 5. תלוי קצת התקדמות
![]() |
![]() |
#7 |
סמל מין
|
![]() 1.מסה
2.abc 3. A- חזה ויד אחורית b- גב ויד קדמית c- רגליים כתפיים 3. אין שעות קבועות 4. 50-90 שניות 5. מחליף תוכנית רק אחרי שאני ממצה את כולה
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1.2 fbw (בגלל שלא מזמן חזרתי, בקרוב עובר לתוכנית מתקדמת) 2.2 ..... 3.2 ב' ד' ו' 3. בשעות 4-5 4. 45 שניות בין סט לסט, דקה בין תרגיל לתרגיל. 5. תלוי בקצב ההתקדמות, זה לא קבוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר קדוש
|
![]() רק 45 שניות ? נראה לי שאתה לא מתאמצץ כמו שצריך..
-------- תודה לכל המגיבים. עוד תגובות מכל העצלנים שעדיין לא הגיבו !
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מתאמן כשנתיים רציני רצוף
מאסה, כרגע ספציפית שיפור כוח תוכנית 5x5 של ביל סטאר לא הליניארית נח כמה שצריך (סט ראשון כדקה 2, אחר כך יכול לנוח גם 5 דקות) התוכנית קבועה ל 8 שבועות (יכול להשתנות בשבוע 1- 2, תלוי בהתקדמות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
1.כשנה,אך רק כחצי שנה ככה כמתאמן רציני 2.מאסה 2.ab a=גב,קדמית,רגליים(מדי פעם תאומים) b=חזה,כתפיים,אחורית. 3.אינדבידואלי,לפעמים יוצא לי 3 אימונים ולפעמים 4 וגם הימים לא כ"כ קבועים,אבל לרוב זה ראשון-שני רביעי-חמישי מתאמן בשעות לא קבועות,בגלל החופש,אבל בזמן ביה"ס בין השעות 4-5 לרוב 4.נח לפי איך שאני מרגיש 5.עד שיש מיצוי מלא של העלייה במסת השריר ובהתקדמות במשקלים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
2. כח/מסה, 5X5, Full Body, ראשון שלישי חמישי 3. 8-9 בערב 4. תלוי 5. אם ההתקדמות תיעצר אני ישנה
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2.1: AB: Day 1 4x Squats: 5 reps 3x Ham Work: 8 reps 3x BB or DB Row: 8 reps 2x Bicep Curls: 10 reps Day 2 4x Bench Press: 5 reps 3x Military Press: 8 reps 3x Tricep Isolation: 8 reps 2x Ab/Calf Work: 15 reps Day 3 4x Deadlifts: 5 reps 3x Pullups: 8 reps 3x Leg Press: 8 reps 2x Biceps Curls: 10 reps Day 4 4x DB or Incline Press: 5 reps 3x Chest Dips: 8 reps 3x Side Lateral Raise: 8 reps 2x Ab/Calf Work: 15 reps בתרגילים המורכבים העבודה היא ACROSS \ 3: בוקר, לרוב 4: 2-3 דקות בתרגילי הקודש, בשאר המבודדים דקה בערך 5: זה תלוי אם אני מרוצה ממנה ואם יש התקדמות יפה אחרי זמן מסויים, עם זאת אני הולך להשאר הרבה זמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כשנתיים ורק שנה רציני,אם אפשר לקרוא לזה רציני מספיק.
2. מסה ובקרוב חיטוב. 2.1 abc 2.2 חזה קדמית,גב אחורית,כתפיים רגליים,בטן פעמיים בשבוע. 2.3 abcabxx cabcaxx bcabcxx 3. אחרי 7 בערב 4.בין דקה ל4 דקות תלוי בתרגיל. 5. משנה תרגיל כל איזה שבועיים ככה שאני לא משנה הכל במכה ומשנה רק בשביל לגוון או לנסות משהו חדש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר קדוש
|
![]() חראות.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2.1 מסה 2.2 fbw 3. בערך 12-3 4. 2 דקות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. מסה Ab חזה + כתפיים + אחורית , רגליים + גב + קדמית ראשון, שני, רביעי, חמישי 3. 8 בערב בדרך כלל 4. בין כל סט לסט בדרך כלל כקה עד דקה וחצי ובין תרגיל לתרגיל בערך 2 וחצי דקות 5. לא יודע, חצי שנה....
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר קדוש
|
![]() בקשר למה ?
ותודה לשני המגיבים החדשים ![]()