|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום רב,
לא ידעתי בדיוק לאיזה פורום השאלה הזאת מתאימה, לכן אני ירשום אותה פה ואם תרצו תוכלו להעביר את זה למקום הראוי. לפני כחודש קניתי בערך אבקת חלבון על מנת להשתמש בזה אחרי כל אימון, אני משתמש באבקת חלבון בערך 2-3 פעמיים בשבוע וכמובן מנקה אותו תמיד שאני חוזר לבית עם סבון. בזמן האחרון אני כבר לא יכול לקחת אבקת חלבון בגלל הריח הזוועתי שיוצא מהשייקר, אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה... ניסתי את כל הדרכים לנקות את זה אם זה סבון ואפילו מים עם מלח אבל עדיין נשאר ריח של ביצה רקובה. אני כבר לא יודע איך אני יוכל לקחת את האבקת חלבון ולקנות כל פעם שייקר חדש זה קצת בעייתי. האם זה נורמלי שיש כזה ריח וצריך להחליף כל x זמן שייקר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בלתי נמנע, ככה זה.
אני פשוט הייתי שוטף אותו ישר אחרי האימון, וישר לפני האימון הבא. ככה לא הייתי מרגיש את הריח. אבל ככה או ככה כשלא תיגע בו כמה שעות והוא יהיה ריק, הריח חוזר:s
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה עוד אחד ותשתמש בו יותר טוב.
שזה אומר אחרי השימוש תקנה אותו ותשים בו מים עומדים שזה לא יתבייש ויהיה מסריח |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() תשטוף ישר אחרי האימון ותנגב אותו שלא יהיה מים עומדים.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בידיוקק אחי. אני חוזר מהאימון שוטף ומשאיר אותו פתוח עד לאימון הבא.. מסתדר כמו שצריך.
אפשרי גם ישר אחרי האימון לנקות את השייקר קצת עם מים ולהשאיר אותו עם מים וסבון עד לאימון הבא ואז לפני האימון לנקות אותו כמו שצריך ונשאר ריח טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place, דיזינגוף סנטר, תל אביב
|
![]() יש לי רעיון נהדר בשבילך.
תקנה שייקר אחר, של חברה אחרת מזו שאתה קונה, כזה שלא יסריח. לי למשל יש שייקר של i s s והוא לא מסריח. זה זול מאוד. אם תרצה ולא יודע איפה להשיג, אני אוכל להשיג לך. אני למשל שוטף עם מים חמים ועם מעט סבון ומיד שמסיים תולה את השייקר הפוך, כדי שיתיבש. אין לי בעיה כזו. נערך לאחרונה על ידי Nightingale, 30-05-09 בשעה 14:17. סיבה: טעות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תשתמש בבלנדר או תערבב ידני.. יש בלנדר מוט זה זול..
|
![]() |
![]() |