|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: אורלייף
|
![]() כי זה שורף יותר קלוריות ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא, לא עושים
תשאר על rm 4-8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כל מתחיל יודע שלכוח 1-6 חזרות, היפרוטרפיה 8-12 חזרות,חיטוב 15-20 חזרות..
הרי גם במאמרים שיש פה זה כתוב וברוב הדברים ששמעתי וקראתי זה ככה אז מה זה הכל חרטה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חח וואלה?!
מוזר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
עדיף שתהיה בשקט...אתה עייף כניראה ד"א.....אם אני עושה 7 חזרות אז מה זה?סתם פארש ולא משפיע? אותו דבר לגבי 13-14 חזרות מה זה?? גם פארש? אלוהים מאיפה באת.....?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש אנשים לא חכמים במיוחד שעושים הרבה חזרות בטענה שזה שורף קלוריות ומעצב את השריר.
תגובה לכך יהיה תסתמו את הפה ותרוצו יא פדלעות ותחזרו ל8 חזרות הקלאסי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() the idea of more reps is...that the training is less intence but than the volume goes up as well so its all matter of finding the right balance for you
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אין שום קשר בין אינטסיביות לכמות חזרות, יש קשר בין אינטנסיביות לכמות סטים אבל זה לא קשור לאשכול. לשאלה של פותח האשכול, אין סיבה לעשות יותר חזרות בחיטוב
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() כי יש הרבה ליצנים העולם, לרוב בחיטוב מורידים את העצימות בשביל לא להיפצע (בעיקר בגלל שהמפרקים לא מרופדים) אני אישית לא מנסה משקל של 2-3 חזרות בסקוואט למשל
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אולי לא הייתי מובן אחי התכוונתי שככה אומרים וככה כתוב גם פה וגם בפורומים אחרים..להוריד משקל ולהעלות חזרות בחיטוב..אם אני טועה אתה יכול להסביר איפה אני טועה ומה באמת כדאי לעשות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() אז זהו שאתה לא חייב להוסיף חזרות , טווח 8-12 סבבה לגמרי, רק ציינתי שמשקלים עבודה יחסית גבוהים שסביר להניח תעשה אתם 2-5 חזרות עדיף לא לעשות
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() עובדים באותו טווח חזרות כמו במסה. יש את המיתוס שאומרים שיותר חזרות "מעצב יותר" ופחות חזרות "מנפח" אבל כמו שזה נשמע זה חרטה. תמשיך לעבוד בחיטוב באותו טווח חזרות שעבדת במסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא עושים
עושים מספר נמוך כדי לשמור על כח וכמה שיותר שריר אם אתה מרוקן את עצמך מגליקוגן בהעמסת פחמימות בצריכה של כ 50 גרם פחמימה ביום אז עושים fbw תרגיל אחד מכל שריר 12-15 חזרות 6-8 סטים מנוחות קצרות 40 ש' אבל זה רק לשבוע/שבועיים כדי לייבש את עצמך לפני צילומים/תחרות בכל מקרה אני מעדיף תרגיל ראשון מרכזי לכל שריר עם מספר חזרות נמוך 5-6 ועוד תרגיל/שניים במספר חזרות יותר גבוה 8-10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() בטח שיש קשר. ועובדה שאני עובד לrm5 אני צריך לנוח הרבה יותר מאשר עבודה לrm10.
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
i really didnt expect that from you to be honest i thought u know better. but volume(reps and sets) correlates directly to intesity!!!1 that is...high intesity=low volume and the other way around "אין שום קשר בין אינטסיביות לכמות חזרות" is just stupid!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
good to know ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() the more u learn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() שאלתי את המאמן שלי .. שהוא לא פרייאר בכלל .. :]
והוא אמר לי ככה.. מי שבמגמת ביולוגיה יבין יותר) עושים מספר חזרות גבוה בחיטוב כי כשאתה עושה חזרות נמוכות.. התאים בשרירים עושים נשימה אירובית בנוכחות חמצן מה שמיצר 28 מול' atp .. ובמספר חזרות גבוה יש גם נשימה אנאירובית ללא נוכחות חמצן מה שמביא רק 2 מול' atp ..ואז הגוף מחפש אחרי אנרגיה .. כמו שומן למשל [כמובן שצריך ליהיות במאזן שלילי ] |
![]() |
![]() |