|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
חלקכם מכירים אותי וחלקכם אני מאמין שלא. אני פעיל כאן כמעט שנה בערך (מאז שהתחלתי להתאמן פחות או יותר). הדיון האחרון שפתחתי כאן היה ב- נובמבר 08. כבר בתחילת דצ' התגייסתי לצבא - טירונות 02. לצערי כבר בשבוע הראשון שחזרתי גילתי שירדתי 2 קילו ו2 קילו נוספים ירדתי לאחר הטירונות (שנמשכה כשלושה וחצי שבועות). סביר להניח בגלל שישבתי על אחוז שומן טיפה גבוה מדרך כלל (אני בחור עם חילוף חומרים מאוד מהיר) ובמידה והגוף שלי לא מקבל מזון על בסיס יומיומי ובכמויות גדולות הוא שורף את השומן "די" מהר. הנה תמונה לאחר הירידה ב-4 קילו: ![]() אחרי הטירונות הגעתי לבסיס הטכני של חיל האוויר בחיפה. שם ניסיתי טיפה לחזור (יש חדר כושר די עלוב, אבל בכל זאת משהו..). אחרי הרבה אימונים מאולתרים וחדר כושר כשהיה זמן, הצלחתי לייצב את המצב ולהחזיר 3 קילו + לא לרדת (קשה לא לרדת בצבא, במיוחד בגלל האוכל). להלן ![]() עכשיו סתם תמונות 15 קילו פחות מהיום, רק שתבינו את ההבדל (תמונות לפני שנה+, התחלתי להתאמן בערך חצי שנה אחרי שהתמונה צולמה): ![]() וכעת לתמונות עדכניות מהיום במצב קר (שעה אחרי שהתעוררתי בערך), כאמור אחרי עליה יחסית נקייה לעומת הפעם האחרונה בה הצגתי בפניכם תמונות בנובמבר) - מצטער על האיכות, צלמתי את עצמי פשוט וזה קצת בעייתי: ![]() ![]() ועוד השוואה קטנה: ![]() ועכשיו לנתונים: לפני: 1.72 50 ק"ג אחוז שומן: חד ספרתי אחרי: 1.75 65 ק"ג אחוז שומן: חד ספרתי היקף יד: 36.5-37 קר הרבה מעירים לי במכון ובכלל שאני לא נראה 65 (אלא יותר..), אבל זה מה שהמשקל אומר.. והמשקל (בד"כ ![]() כל אחד בנוי אחרת. תלוי הרבה בגנים. סביר להניח שזה קשור למבנה העצמות שלי. לפני הצבא שקלתי 63, ירדתי 4 קילו עד לאחר הטירונות ועד כה (4 חודש) העלתי (והפעם הרבה יותר נקי מפעם שעברה) 6 קילו. סה"כ בשינוי העלתי 15 קילו. מתכנן להגיע לסביבות ה70+ ולהישאר חטוב. לא מחפש יותר מידי גודל. מתאמן בסה"כ שנה (עוד חודש זה יהיה רשמית) עם הפסקות של 4 חודשים במצטבר.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אמה
![]() ![]() קצת גב ![]() ![]() רגליים (משום מה לא כיווצתי את ימין): ![]()
![]() נערך לאחרונה על ידי zanz0r, 28-05-09 בשעה 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עוד אחת:
![]()
![]() |
#4 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() שיפור יפה אחי. התמונות גב יצאו על הפנים. תעשה פריסה נורמלית.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קשה לעשות פריסה שאתה מצלם את עצמך x:
נראה אם נוכל לארגן שמישהו יצלם אותי
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבודדדדדד אחי, שינוי ראוי להערכה (אני זוכר גם את הפוסט הקודם שלך עוד..חחח)
יש לך א-ח-ל-ה יד, חזה נראה מצויין, אתה נראה על אחוז שומן יחסית נמוך לא?! (11?) רואים אפילו ריבועים, אחלההה של רגליים, מאסיביות! באמת ששינוי יפה אחי, גב גם ממש טוב! בהשוואה רואים נהדר את השינוי (בעיקר דרך היד)! יאללה אחי, מקווה שתמשיך להיות ככה ולא תשמין או תרזה, בהצלחה בהמשך השירות הצבאי! חג שמח וסוף שבוע טוב :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() יש לך טיימר בפלאפון לא?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שיפור יפה אבל תצא מהסרט שאתה או הייתי אי פעם בעל אחוז שומן חד סיפרתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
\: אני מניח שכן, רק אין לי כבל מעביר למחשב. צילמתי עם דיגטלית רגילה. חיפשתי אם יש בה טיימר ולא מצאתי, למרות שאני מניח שיש..
![]() |
![]() |
#10 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני עומד על כיור אם זה לא ברור
כמו מה זה נראה לא הבנתי?
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() ציטוט:
"צא מהסרט", קצת הגזמת..
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
9% מנימום 8 זה לפי מה שהעירו לי במכון בתכלס, אומרים שאין לי יותר מ-10, יכול להיות מאוד שהם ואני טועים, אבל זו השערה פחות או יותר תודה.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כי כל אחד שרואים לו קוביה חושב שהוא 6-7-8-9
9% שומן לאדם עם מאסה דיי רזה זה כלום שומן על הגוף ולא היה פה שום חיטוב יוצא דופן בקיצור המצב רחוק מ 9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עדיין לא נתת לי השערה שלך. 11-12?
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כן, 11-12. מה זה כ"כ משנה ? כל עוד נוח לך עם הגוף שלך, למי אכפת מאחוז השומן ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל תכלס אתה צודק ![]()
![]() |
![]() |
#19 |