|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בזמן האחרון אין לי ממש כוח ללכת לחדר כושר והפסקתי לשמור על תזונה, אני רוצה לעשות תוכנית אימונים fbw כדי ללכת 3 פעמים לחדר כושר ואני רוצה להוסיף אירובי בסוף האימון כדי לשרוף יותר קלוריות.
אני מתאמן שנה וחצי בערך שנה עם תזונה נכונה.. * אני לא רוצה לעלות במסה. אני לא מבקש ממכם לבנות לי תוכנית, אני מבקש דעות על זה ואיזה תוכנית לעשות? כמה סטים אני חושב לעשות 3 לשריר קטן ו6 לגדול, כמו תוכנית רגילה ואחריה להוסיף ריצה של 15-20 דקות.. זה יהיה בסדר?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה קרה? למה המוטיבציה ירדה לקרשים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חום, אין רצון ללכת לשם כי זה 2 קילומטר מהבית שלי, לימודים בעיקר (לומוד)..
וחיטוב 50 פחממה זה דיי קשה , בחודש הראשון היה בסדר והכל אבל אחרכך הייתה לי פציעה בגב מבנטאובר גרוע(מתיחה גיד) והפסקתי..
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה בן 14-15 ולפי התמונות שהעלאת יש לך פוטנציל טוב.. חבל שאתה מוותר ככה כמו בחורה/יד קטן שמע לי אחרי זה אתה תצטער שהזנחת.. ![]() לעניין 6 סטים לשריר גדול ו2 לקטן זה אחלה ב fbw |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בן 15.
זה דיי נמאס. תודה 6-2 . אחרי האימון אני ארוץ..
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() תרשם למכון שלי אלכס
![]() ותעשה את הfbw עם 3-4 סטים לשריר גדול ו0-2 לשריר קטן ושתהיה בנויה בעיקר מתרגילים מורכבים בטווח חזרות של 6-12 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח בכלל למכון שלך זה 5 קילומטר... רק מללכת לשם יגמר לי הכוח לאימון והחשק..
3-4 שריר גדול? אתה צוחק :x? ד"א למה אתה לא מתחבר לאיסי\מסן מקס?
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
וזה מספיק, ככה התוכנית תיקח לך 35-40 דקות וכמו שאומרים "ישר ולעניין" לא צריך יותר מזה לחיטוב אם תעשה יותר סטים סתם תתעייף יותר ותצטרך להתאושש יותר ותראה התקדמות הרבה יותר איטית. |
|
![]() |
![]() |