|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שבפרפר במכונה בישיבה הידיים בסוף התנועה צריכות להיות מקבילות לחזה
השאלה היא אם אני רוצה שהחזה התחתון יעבוד יותר אני צריך שהידיים בסוף התנועה יהיו מקבילים מתחת לחזה? יענו ככה החזה התחתון יעבוד יותר? יש אפשרות כזאת? אני יודע שלתת דגש לחזה תחתון זה שיפוע שלילי אבל האם מה ששאלתי באמת קיים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() אתה יכול לעושת בקאבל קרוס אובר פלייז תחתון
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא חושב ,וגם אם כן , סביר להניח שהשפעה על הסיבים של החזה התחתון הם שולים...
בכל אופן עדיף שתעשה לחיצת חזה בשיפוע שלילי \ מקבילים רחב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() עדיף שתעשה רגיל זה יתן לך תאפקט הכי טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תודה.1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מנסה להשאיר ראש פתוח בכל מה שקשור לפיתוח גוף אבל המכונת פרפר פשוט מעלה לי את הסעיף
כל פעם שאני רואה עוד ילד 50 קילו על המכונה ה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() זהו.. רציתי לשתף ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() למה
מה רע בפרפר
![]() |
#8 |
|
![]() שום דבר.
מה שרע זה אנשים שהתחילו להתאמן לפני חודשיים שמתעסקים עם מכונות פרפר וכפיפות מרפקים במקום לבנות בסיס
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() אבל מה רע בכפיפת מרפקים גם בתכנית ראשונה? עזוב אל תענה על זה יש לי הרגשה שאני יודע לאן זה יגרר ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() ציטוט:
בזבוז זמן מוחלט עד גרימת נזק ברשלנות.
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לפותח הנושא, ממש לא. יש לך שני ראשים בחזה עליון ותחתון, אין אמצעי...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אגב אני התחלתי לעשות פרפר עם משקולות אחרי שעשיתי פרפר במכשיר ודווקא במכשיר הרגשתי יותר את החזה.
ואני עושה את התרגיל טוב במשקולות. כדאי לי לחזור למכשיר או שאין צורך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
אם אתה חייב תעשה חופשי. זה לא משנה מה אתה מרגיש , משנה מה התוצאה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
נניח אתה עובד חזה+כתפיים באותה חלוקה, לפעמים 3 תנועות לחיצה יהיו יותר מידי. אז אפשר לעבוד בנצ', להשלים ווליום עם איזה 3x8-15 פרפר. ואז אוברהד פרס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: וותיק בתחום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
|
![]() כודם כול החזה התחתון יעבוד בכול מיקרה גם בתרגיל הזה לתת יותר דגש זה רק בשיפוע שלילי כמו שאמרו לגביי פרפר ביכלל התרגיל במכונה טוב בשלבים ראשונים כדיי ליבנות בסיס אחרכך רצוי לעבור לפלייס בשכיבה שזה בעצם פרפר במישקולות חופשיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מלזגן
חדר כושר: B YOU
|
![]() תיאוריטית זה יתכן מעשית לא חושב...אלא אם תגביה את הכיסא עד הסוף וגם אז אולי זה יצליח...תעשה בפולי כרוס...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
אני מעדיף לעשות אימון חזה 90% ולהוציא את התרגילי בידוד מלנסות לעשות 100% ולהגיע פוטנציאלית לאימון יתר.
|
![]() |
![]() |