![]() |
פרפר במכונה
אני יודע שבפרפר במכונה בישיבה הידיים בסוף התנועה צריכות להיות מקבילות לחזה
השאלה היא אם אני רוצה שהחזה התחתון יעבוד יותר אני צריך שהידיים בסוף התנועה יהיו מקבילים מתחת לחזה? יענו ככה החזה התחתון יעבוד יותר? יש אפשרות כזאת? אני יודע שלתת דגש לחזה תחתון זה שיפוע שלילי אבל האם מה ששאלתי באמת קיים? |
אתה יכול לעושת בקאבל קרוס אובר פלייז תחתון
|
אני לא חושב ,וגם אם כן , סביר להניח שהשפעה על הסיבים של החזה התחתון הם שולים...
בכל אופן עדיף שתעשה לחיצת חזה בשיפוע שלילי \ מקבילים רחב. |
עדיף שתעשה רגיל זה יתן לך תאפקט הכי טוב.
|
אוקי תודה.1
|
אני מנסה להשאיר ראש פתוח בכל מה שקשור לפיתוח גוף אבל המכונת פרפר פשוט מעלה לי את הסעיף
כל פעם שאני רואה עוד ילד 50 קילו על המכונה ה:):):):):):) הזאת בא לי לזרוק לו דאמבל על הראש , זה כמעט מעצבן אותי ברמה של סקוואט אם ספוג זהו.. רציתי לשתף :tongue: |
למה
מה רע בפרפר |
ציטוט:
מה שרע זה אנשים שהתחילו להתאמן לפני חודשיים שמתעסקים עם מכונות פרפר וכפיפות מרפקים במקום לבנות בסיס |
ציטוט:
אבל מה רע בכפיפת מרפקים גם בתכנית ראשונה? עזוב אל תענה על זה יש לי הרגשה שאני יודע לאן זה יגרר :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
בזבוז זמן מוחלט עד גרימת נזק ברשלנות. |
ציטוט:
|
לפותח הנושא, ממש לא. יש לך שני ראשים בחזה עליון ותחתון, אין אמצעי...
|
אגב אני התחלתי לעשות פרפר עם משקולות אחרי שעשיתי פרפר במכשיר ודווקא במכשיר הרגשתי יותר את החזה.
ואני עושה את התרגיל טוב במשקולות. כדאי לי לחזור למכשיר או שאין צורך? |
ציטוט:
אם אתה חייב תעשה חופשי. זה לא משנה מה אתה מרגיש , משנה מה התוצאה |
ציטוט:
נניח אתה עובד חזה+כתפיים באותה חלוקה, לפעמים 3 תנועות לחיצה יהיו יותר מידי. אז אפשר לעבוד בנצ', להשלים ווליום עם איזה 3x8-15 פרפר. ואז אוברהד פרס. |
כודם כול החזה התחתון יעבוד בכול מיקרה גם בתרגיל הזה לתת יותר דגש זה רק בשיפוע שלילי כמו שאמרו לגביי פרפר ביכלל התרגיל במכונה טוב בשלבים ראשונים כדיי ליבנות בסיס אחרכך רצוי לעבור לפלייס בשכיבה שזה בעצם פרפר במישקולות חופשיים
|
ציטוט:
לפי מה שהבנתי צריך לשלב תרגיל פרפר בחזה. אני עושה בנצ' 8x3 בנצ' בשיפוע חיובי 8x3 פרפר 8x10 זה בסדר? |
תיאוריטית זה יתכן מעשית לא חושב...אלא אם תגביה את הכיסא עד הסוף וגם אז אולי זה יצליח...תעשה בפולי כרוס...
|
ציטוט:
אני מעדיף לעשות אימון חזה 90% ולהוציא את התרגילי בידוד מלנסות לעשות 100% ולהגיע פוטנציאלית לאימון יתר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ