|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() אהלן חבר'ה
אני עובד כרגע ab וגודל יפה,אבל עדיין מרגיש שחזה וחזה עליון קצת בפיגור משאר הגוף אני עובד בנתיים ככה: בנץפרס מוט-4x6-8 דאמבלים בשיפוע חיובי-3x8-10 פלייס ללא שיפוע-3x10 מה להוסיף/להחליף ע"מ לתת יותר "boost" לחזה? המליצו לי על קרוס הובר חיובי,יש עוד המלצות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() תקרא תמאמר שארבל כתב על החזה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: משקל שיא 73
עוסק ב:: A
חדר כושר: A
|
![]() בנץפרס מוט-4x6-8
דאמבלים בשיפוע חיובי-3x8-10 פלייס ללא שיפוע-3x10 תשנה תרגילים ותן גירוי חדש לחזה תתחיל דבר ראשון עם פלייז על ספסל בשיפוע חיובי (פולי שני הצדדים) 4x10 דאמבלים בשכיבה שיפוע שלילי מוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תעלה תבנץ שלך ב 10קילו והחזה יגדל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הבחירת תרגילים שלך היא טובה , אם אתה מחפש גיוון פשוט תשנה לדאמבלים או למוט (תלוי במה אתה עובד) .
בכלליות תקפיד על לעלות משקלים מאימון לאימון , יש מצב שהייתי מוריד אולי את הפלייס לדעתי זה יכול מאוד לעזור . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי היה אותו דבר, התחלתי לעשות לפני חודשיים תרגיל ראשון לחיצת חזה עליון אם מוט 3סטים, אחר כך עוד בדמבלים בשיפוע חיובי 2סטים ואחר כך לחיצת חזה בהאמר או פרי ואייטס איך שתקרא לזה,
זה ממש קידם לי את החזה ובכלל את החזה עליון .. חח מהתכנית הזאת סוף סוף הצלחתי להקפיץ תחזה xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תעבוד חזה חזק פשוט , אל תעשה יותר סטים או משהו כזה , פשוט תעבוד באינטנסיביות.
גם אני הייתי כמוך ועכשיו החזה שלי מתקדם בהמון ביחס לגוף שלי , פשוט התחלתי לעבוד חזק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() עובד חזק אחושרמוטה,סט אחרון בבנץ' אני עובד 60 ק"ג ככה(וקחו בחשבון שאני שוקל 67 ככה) 7 חזרות בלי ספוטר אז זה לא כזה עניין של אינטנסיביות ומשקל,בכל מקרה אני יעבוד ככה.
עליון במוט- 2 סטים חימום 3 סטים עבודה בנץ' שטוח מוט- 1 חימום 3 עבודה קרוס- 3 עבודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פרפר הוא לדעתי התרגיל לחזה , אפילו יותר מבנץ (זאת דעתי לפחות). אני יכול להגיד לך שמאז שאני עושה פרפר החזה שלי גדל משמעותית , פשוט זה נראה כאילו הגוף שלי כולו בפיגור ביחס לחזה שלי , ברגע שהתחלתי לשלב אימונים אינטנסיבים לחזה + פרפר הכל השתנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אם אתה עובד בלי ספוטר כלומר אתה לא עובד מספיק אינטנסיבי ואני חושב שכל מי שיש לו קצת נסיון עם עצמו ואימונים יסכים איתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט יכול להיות שאתה לא עובד נכון בחזה עליון?או בפלייסים? האמת קשה לתת לך תשובה בלי לראות מי אתה ואיך אתה מתאמן .. מה התכנית שלך ועוד.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני לא תזונאי או מאמן או מומחה כלשהו אבל לדעתי ולהרגשתי לפחות, השתי חזרות שהספוטר מוסיף לך הן עיקר העבודה בתרגיל, במיוחד בתרגיל חשוב כמו בנץ' פרס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני חייב להגיד שהתרגיל היחידי שאינ עובד בו עם ספורטר זה בנץ אם זה על ספה ישרה ואם זה בשיפוע חיובי , זה פשוט גורם לך לשים עוד משקל שאתה לא הייתה שם אם הייתה צריך להרים את זה לבד ללא עזרה , וזה לא בהכרח אומר שהסופרטר עוזר לך בטירוף , זה פשוט נותן ביטחון להעמיס עוד משקל ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
גולש עם אזהרה
|
![]() אחי אתה צריך להגיע למצב ששתי חזרות אחרונות בסט האחרון אתה פשוט לא יכול לעשות ללא ספוטר. ככה סוחטים הכל מהשריר.
אני אישית הייתי במצב דומה עליתי במשקל לאט ומבחינת נפח לאט מאוד אבל אחרי שהוספתי עוד סטים ההתקדמות שלי החלה להיות הרבה יותר מהירה, אולי לך יש אותה בעיה. עוד דבר כמה זמן אתה עם אותה תכנית לחזה? אתה צריל לשנות כל חודשיים-שלושה אחרת החזה שלך לא יתקדם.
![]() |
#16 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() חבר'ה, אתם כותבים פה דברים לא מדוייקים.
חוץ מהפן הפסיכולוגי והבטיחותי, אני לא רואה סיבה לעבוד עם ספוטר. ה"עזרה" שהוא נותן לך ב1-2-3 חזרות האחרונות, היא בדיוק מה שמעכב אותכם. בתוכנית שבנוייה נכון (משמע - תדירות גבוהה, נפח סביר ועצימות יחסית גבוהה) צריך להימנע מכשל. בטווח של עד 6-8 חזרות, לעצור חזרה לפני כשל. בטווח גבוה מזה לעצור 2 חזרות לפני כשל. עם הזמן יש לשאוף לעלייה במשקלים. ככה גדלים. (ומתחזקים על הדרך) |
![]() |
![]() |