|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם.
אני בן 14, שוקל 67, גובה 1.74. לפני שנתיים בערך (אולי יותר) הייתי שוקל גם 67 והייתי בגובה 1.64-65, הייתי שמן והרזתי ל60קילו ומאז גבהתי והעלתי משקל לטובת השרירים. העלתי תמונות בפורום אחר ואמרו לי שכדי לי לעשות תקופת מסה ואז תקופת חיטוב.. עכשיו, יש לי כל מיני שאלות: 1) איך אני יודע איזו מטרה להציב לתקופת מסה? 2) איך אני מחשב את אחוזי השומן בגוף? 3) איך אני יודע איזו מטרה להציב לתקופת חיטוב? 4) זה שהייתי פעם שמן, זה לא אומר שדווקא לא חסר לי מסה? 5) יש לי נטייה להשמנה, ואני נורא מפחד שאם אתחיל עם תקופת מסה אני נורא ישמין ועוד יותר לא יראו לי את השרירים, זה נכון? תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן תתחיל מאסה נקיה זו הדרך היחידה להעלות מאסה עם כמה שפחות להשמין - אבל אי אפשר להימנע מהשמנה בכל אופן אתה תיראה יותר טוב ממה שאתה עכשיו - רזה עם שומן ובתום המאסה של לפחות שנה (לדעתי) שתחטב את עצמך אתה תראה את התוצאות של מה שבנית כל הזמן הזה
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
85 קילו!? זה נשמע כמו המוווון!! שתבין אני לא רוצה להיות ענק ומאסיבי, אני לא הולך להיות איזה מרים משקולות מקצועי בתחרויות ![]() אני פשוט רוצה להראות טוב, ושהשרירים שלי יהיו מובלטים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |