|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי חודשיים עם חתירה לסנטר החלפתי תרגיל שהמאמן הראה לי הנפה לצדדים עם דאמבלים
אבל משום מה אני מרגיש את מיפרק כף היד ובכלל לא את הכתף..למה? ולמה אני עושה לחיצת כתפיים עם דאמבלים ומרגיש רק את היד אחורית ולא את הכתף אמצעית? רק אם אני עושה הנפה לפנים אני מרגיש..למה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() כי לחיצת כתפיים לא עובדת כמעט על כתף אמצעית
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() לחיצת כתפיים עובדת על כל שלוש הדלתות + יד אחורית ומייצבים.
אתה חייב להריש את הכתף האמצעית בהרחקה לצדדים , אין מצב שלא. התנועה צאיכה להיות עד שהיד מגיעה לגובה הכתפיים, אפשר לתת בסוף התנועה סיבוב קל עם האמה כלפי חוץ
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בלחיצת כתפיים אני לא מרגיש את הכתף הקידמית בכלל! רק בזמן העבודה בלחיצה אחר כך אני מרגיש פאמפ רציני ביד אחורית בכתף כלום!!
בהרחקה המאמן הראה לי להיות עם ידיים ישרות ולעלות למעלה עד לגובה הכתף ולהוריד חזרה. ככה צריך? כי לי זה הרגיש את מיפרק היד ואני ינסה מה שאמרת. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() אם אתה רוצה להרגיש יותר את הקדמית , אז חוץ מכפיפת כתף אתה יכול לעשות לחיצת חזה לפנים באחיזה צרה יחסית (רוחב כתפיים)
![]() |
#6 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() סובב את היד פנימה, כאילו אתה מראה למישהו לפנייך מה השעה. שגב היד תפנה קדימה ולא למעלה. (בהנפה לצדדים)