|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() טוב אז הנה התוכנית אימונים שלי אל תגידו לי לעשות 7 סטים כי לא נראה שעושים כזה קצת ב-lbs
אמרו לי לעשות 12-15 סטים לגדול ו 5-6 סטים לקטן בתוכנית ABCD אני רק רוצה שתעזרו לי לשפר כמה שיותר את התוכנית הזאתי כי ממחר אני כבר רוצה להתחיל להתאמן איתה. A חזה בנץ' פרס 4x6-8 בנץ' פרס בשיפוע עליון 3x8 מקבילים 3x6-8 פלייס 3x10 בטן-2 תרגילים 3 סטים כל תרגיל B גב מתח חופשי 4x5-8 חתירה במכונה 4x8 פולי עליון 3x8 פולאובר 3x10 יד אחורית פשיטת מרפקים 3x8-10 לחיצה צרפתית 3x10 C רגליים סקוואט 3x8 כפיפת ברכיים 3x8 לחיצת רגליים במכונה 4x10 D כתפיים לחיצת כתפיים במכונה 3x10 הנפת ידיים לצדדים 3x8 יד קדמית כפיפת מרפקים עם משקולות 3x10 פטישים 3x8-10 מה אתם אומרים על התוכנית הזאת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בחזה , שאתה עושה מקבילים אני מקווה שאתה מתכוון לchest dips כי אחרת זה יעבוד על היד האחורית... בכל מקרה עדיף שתעשה את זה במכונה במספר חזרות קצת גבוה יותר , או שתחליף את התרגיל הזה לפרפר.
אני הייתי מחליף את הפולאובר במתח רחב \ מתח צר. יד אחורית תחליף את הפשיטת מרפקים במקבילים. כפיפת ברכיים אתה מתכוון למכרעיים ? (lunge) לגבי החלוקה אני לא יכול לעזור לך כי אני לא מבין בזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() מזה זה chest dips יש לך סירטון?
אני כבר עושה מתח אם לא ראית אז אין לי צורך להחליף את הפולאובר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מקבילים רחב , בקיצור.
http://www.exrx.net/WeightExercises/...tChestDip.html (כי קצר עובד פחות על החזה ויותר על היד האחורית) -- ואתה עובד על פולאובר בשביל לחזק את הרחב גבי ... אז מן הסתם עדיף לשלב 2 תרגילי מתח בתוכנית , אני הייתי הולך על מתח ומתח רחב. גם לדעתי פולאובר הוא לא תרגיל כל כך טוב לרחב גבי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() עוד תגובות בבקשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן ?
במקומך הייתי מחלק כך a-חזה b-גב c-כתפיים + רגליים d- ידיים
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() ^
אני מתאמן חצי שנה אחי אולי אני באמת יעשה חלוקה כמו שלך אבל מה אתה אומר לגבי התוכנית אימונים עצמה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אין לך מה לחפש עם תוכנחת כזאת אחרי חצי שנה במכון,אתה עוד יכול לגדול המון עם ab
![]() |
#10 |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() חבל להתחיל מעכשיו עם abcd תמשיך ab עוד תקופה