|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, אז אני יודע שזה לא קשור לפה ממש, אבל בכוונה החלטתי לפתוח את הנושא הזה בפורום הזה מהסיבה שבפורום אימונים אני יודע שאי אפשר באמת להתדיין בנושא הזה וגם בגלל כול המוטציות החדשות שצצות נגד פיתוח גוף ותוכניות של פיתוח גוף. רובם נמצאים בפורום אימונים, ואם הדיון יהיה פורה סביר להניח שהם יחריבו אותו עם בלבולי ביצים על ריפוטו וביל סטאר וסקוואט 40 קילו עם טכניקה שמיימית (מנהלים, בבקשה אל תמחקו את)
לנושא: למי שיודע ולמי שלא, התוכנית הזאת כרגע רצה חזק מאד בארה"ב. BB כמו קאלטר, פיל הית', רוני המלך ועוד המון המון מתאמנים החלו להתאמן בשיטה הזאת. גם אם מדובר במפתחי גוף ברמה הכי גבוהה בעולם וגם אם מדובר ברמה ממוצעת וגם מתחת לזה - כולם רק מהללים ומשבחים את התוכנית. http://forum. .com/showthread.php?p=314476951 תרשמו באודיבלדינג באנגלית אחרי ה"forum". בהודעה מספר 18 יש שלושה לינקים להסבר על התוכנית בקצרה, לתוכנית יש כמה וכמה ויראציות שבהן אפשר לעבוד. למשל, יש שיטה לאנשים שהמטרה שלהם היא לשפר את הדיים: Day one: Biceps and triceps, calves Day two: Legs Day three: OFF Day four: Chest and triceps Day five: Back and calves Day six: Shoulders and biceps Day seven: OFF התוכנית אינה מסובכת כלל וכלל ועקרונותיה מבוססות על עצימות, עבודה על שריר קטן פעמיים בשבוע ותרגיל אחרון שמבוצע על 7 סטים עם מנוחה קצרה (כמובן שלא להגזים עם המשקלים). בנוסף, כדאי להשתמש בתרגיל שהוא לא "כבד" כמו סקוואט, בנץ' וכד' כתרגיל לסט האחרון שמבוצע בו 7 סטים. בנימה אישית, התוכנית מומלצת בעיקר למתאמנים לא טבעיים. מתאמן מתחיל? לא יודע עד כמה זה אפקטיבי בשבילו, אבל אין לדעת אשמח לשמוע את דעותיהם של כמה מהתותחים פה, ארבל, גלעד, ניגרי ועוד כמה. אני אישית מתכוון לעשות במידה ואתחיל סייקל ![]() נערך לאחרונה על ידי TheGift, 18-04-09 בשעה 21:19. |
![]() |
![]() |