|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז החלוקה הולכת ככה:
A-חזה, רגלייים,יד קדמית,בטן b-גב,כתפיים,יד אחורית,בטן a: לחיצת חזה עם מוט 4x6 לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם מוט 3x8 סקוואט עם משקולות 4x8 כפיפות ברכיים 3x8 כפיפות מרפקים עם מוט w בעמידה 3x8 כפיפות בטן עם משקל בשיפוע שלילי 4x10 b: מתח 3x8 t-bar אחיזה צרה 3x8 לחיצת כתפיים עם משקולות 3x10 לחיצה צרפתית 3x10 כפיפות בטן (רגיל) 4x15 מה אתם חושבים? הערות? אני הבנתי שבתוכנית ab עושים לגדול 5-7 סטים ולשריר קטן 0-3 תקנו אותי אם אני טועה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמה הערות:
1. תשנה את החלוקה לחזה + כתפיים + אחורית גב + רגליים + קדמית 2. סקוואט תעשה עם מוט ותרד לטווח חזרות 6-8 3. בטן תעשה רק באימון b חוץ מזה, סה"כ נראה בסדר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 1) אני לא אוהב את החלוקה של חזה כתפיים אחורית כי כל פעם שאני עובד על החזה אני מרגיש שהיד האחורית שלי נקרעת ואין לי כוח יותר לעבוד על זה
2) אני לא עושה סקוואט עם מוט כי המאמן לא נותן לי לעשות עם מוט (לא יודע למה אל תשאלו הוא טיפש) 3) הסיבה שרשמתי גם באימון a וגם באימון b את הבטן זה בגלל שאני פעם עושה באימון a ופעם באימון b שכחתי לרשום את זה כאילו אני מגוון אתה מבין אני לא בטן יום אחרי יום רצוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אל תקשיב למאמן
אם הוא אומר לך לא לעשות עם מוט תגיד לו שאתה עובד לפי איך שנוח לך ואיך שנראה לך שלא יתערב רוב המאמני כושר בארץ ברמה כל כך גרועה כמעט כל בנאדם שמתמאמן 4 חודשים+ מבין יותר מהם |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. אתה משלם לו, לא הוא לך 3. מומלץ לעשות את הבטן רק באימוני b מכיוון שאם תעשה באימוני a שוב תהיה התנגשות בין השרירים וכמובן כשהתכוונתי לאימוני b התכוונתי בחלוקה שהמלצתי לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע לדעתי החלוקה הזאת יותר מועדפת בגלל הקטע עם החזה והיד האחורית פעם ניסיתי לעשות את החלוקה של חזה כתפיים אחורית ולא עבד לי טוב לא הצלחתי בכלל לעשות משהו עם היד האחורית שלי
|
![]() |
![]() |