|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() AxBAxAx
3 פעמים בשבוע 35 דקות אירובי A-חזה כתפיים יד אחורית בטן בנץ' 4X6 לחיצה בשיפוע חיובי 3X10 מיליטרי 4X6 לחיצה צרפתית/פשיטת משקולת מאחורי העורף 3X8 (רוטציה) כפיפות בטן במכונה 3X15 אלכסונים 4X10 (חשוב לי כן להשאיר את התרגיל הזה) B-רגליים גב יד קדמית סקווט/דדליפט 4X6 (רוטציה) מכרעים 3X10 תאומים במכונה 3X15 בנט אובר 4X6 מתח/פולי עליון רחב לעורף 3X8 כפיפה עם סיבוב/כפיפה עם מוט דבליו 3X8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() היתי שם לחיצת רגליים במקום הסקוואט ובנוסף דדליפט בלי הרוטציה ומוריד את התאומים
חוץ מזה....נראה לי שיהיה לך קשה לעמוד בתכנית הזאת בחיטוב [אני ניסיתי ופרשתי לfbw]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() מה אז להוריד את הסקוואט מהתוכנית אימונים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() רצוי......תתן לרגליים גירוי חזק יותר עם לגפרס מה גם.....אני לא הייתי מסתכן בסקוואט עם החולשה של החיטוב...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() למה את התאומים להוריד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() ^^
כי זה סתם בזבוז זמן לדעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 1. בזבוז זמן.
2. עוד קושי בהתאוששות. 3. עובדים מספיק בשאר התרגילים.
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |