|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן בתוכנית abcd
ככה שיוצא לי פעם אחת לעבוד על יד קדמית ואחורית הידיים שלי הם החלק החלש יותר בגוף ואני רוצה לשפר אותם התוכנית שלי היא ככה: יום ראשון יד קדמית אחורית שלישי חזה רביעי רגליים כתפיים חמישי גב אם אני יכניס ביום רביעי עוד פעם יד קדמית ואני יתן 3 תרגילים זה יעזור לי לשפר??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד שאלה אם מומלץ לתת ליד קדמית דרופסטים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() יד קידמית זה שריר קטן אולי הבעיה היא גנטית אני לא רואה צורך לעבוד עליה כל כך הרבה
תתרכז בתרגילים המורכבים והידיים יגדלו.. מה תוכנית שלך? לידיים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא בטח שהשמות נכונים אני מקווה שתבין על איזה תרגילים אני מדבר
1) משקולות בעמידה(אם אני לא טועה כפיפות מרפקים) דרופ של 17.5 ו15 יד יד x4 סטים 2) פטישים בעמידה דרופ של 15 ו12.5 x4 סטים 3) מוט 6-8 חזרות x4 סטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן, לעבוד פחות על הידיים
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() 12סטים לידיים חרא תוכנית חרא של דבר זה שריר קטן מה נסגר איתך... אחיי
תוריד הכול אתה יודע מה מה אני יגגיד לך תעשה 5-3סטים לא ויתר אפילו שזה abcd ידדיים זה שריר קטןן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני לא מבין גדול.. תודה אחי אתה יכול לתת לי איזה כמה תרגילים שיסתדרו לי ולהמשיך עם הדרופים או לוותר על זה??
3-5 לא מעט מדי??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
אני על ה payroll של ישראל בודי ![]() ולמה אתה בוחר תכנית של "ותיק" אתה צריך תכנית מתחיל
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() תרגיל 1
3 סטים
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ולוותר על דרופסטים ביד קדמית???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() למה לעשות abcd?
![]() |
#14 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תעבור לab פשוט והכל [כולל הידיים]יגדלו
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כי יותר נוחה לי התכנית אני מרגיש שאני גדל איתה מצוין גם במשקולות וגם במשקל ובמאסת שריר חוץ מבאמת בידיים שגדלות אבל פחות
אבל קראתי ואני עכשיו יוריד ל8-9 סטים אבל השאלה שלי אם אני יוכל לעשות את זה גם בראשון וגם ברביעי עם הרגליים אם זה לא יהיה עמוס מדי פעמיים בשבוע והאם זה בסדר לעשות דרופים לידיים ואם זה לא יוצר עומס |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעבור לab ותן קר איזה 2-3 סטים לידיים כל אימון