|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() אם אתה זוכרים את היום הראשון שלכם בחדר כושר ו אם כן ספרו עליו
אני זוכר שבאתי ו המאמן נת לי תוכנית שעשיתי עותה תך חצי שעה עשיתי אותו זמן 15 קילו באנץ יד קידמית אם דמבלים עשיתי 3 קילו יד אחורית דמבל מחאורי הראש עשיתי 4 קילו רגליים לג ברסס עשיתי 50 קילו חח ספרו אתם על היום הראשון שלכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני זוכר שעשיתי 10 קילו בלג פרס ואז סט אחרי יומיים אחר כך ראיתי שאני יכול לעשות 20 והייתי כל כך מאושר (היום אני כבר גומר את המכשיר =]]] )
עשו לי תכנית fbw מעפנה, שלקחה לי 20 דקות בקושי, וכללה תרגיל לכל שריר (קטן\ גדול) ואני כמו אידיוט עשיתי אותה במשך חודשיים :s בייספס עשיתי עם 4 קילו, לחיצת חזה במכונה עשיתי, הרגשתי את החזה וזה היה טירוף מבחינתי חחח היו זמנים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר הייתי את המוט בבנצ' פרס ובקושי הצלחתי לאזן אותו גם הייתי עושה עם דאמבלים של 5 ק"ג יד קידמית וכול מיני דבר שמע ככה מתחילים
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לחיצת חזה במכונה [לא האמר!]
המאמן שם לי 5 ואני עוד שנייה עפתי באוויר, יד קדמית 2קילו, רגליים פשיטה 5קילו, כפיפה 10קילו, גב לא זוכר מה עשיתי .. ובטן ב pro trainer חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() עשיתי בנץ פרס עם 2 וחצי כל צד 20-15 חזרות חשבתי שאני סוס
כשהיה לי פאמפ פעם ראשונה חשבתי שזה ישאר לנצח חחח ואז יום למחורת הייתי מבואס
![]() |
#6 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() חחחחח עשיתי הכל במכונות חוץ מיד קידמית, כפיפות מרפקים עם 3 קילו
פולי עליון במכונה (זאת עם ה-2 ידיות לא עם המוט) 15 קילו פשיטת רגליים 5 קילו כפיפות ברכיים 5 קילו לחיצת חזה במכונה עם 10 קילו בטן באיזה מכונה לא יודע איך להסביר, וריצה של 45 דקות בלחיצות חזה חודשיים עשיתי במכונה ואז שעברתי לבנץ' עם המוט החופשי שמתי 40 קילו ורעדתי חבל על הזמן, עשיתי 8 חזרות והתפרקתי.. חח איזה נוסטלגיה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() בנצ' פרס עם 5 כל צד
יד קידמית עם 4 כל יד לחיצת כתפיים עם 4 כל צד לג פרס רגליים עם 30 קילו סקוואט עם 15 קילו (בכולל)
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זוכר עוד זוכר...
זה הייה בירושלים בבית הנוער הישן, באתי "מוכן" כביכול אחרי איזה שנה וחצי של אימונים ביתיים...... היה נחמד לגלות עד כמה המכון מספק גירוי מושלם לשרירים מאשר אימונים ביתיים עם 2 משקולות של 15 קילו.. מאז לא הייתה תקופה שלא הייתי רשום לחדר כושר וכניראה שלא תהייה תקופה כזו כלעוד אני עומד על הרגליים.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ביום הראשון עשיתי 2 וחצי קילו כל צד בנץ ורעדתי
כפיפת מרפקים 5 קילו חשבתי שאני סוס |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני באימון הראשון שלי אמר לי המדריך להכיר את המכשירים וזה לעשות לבד עשיתי 100 כפיפות בטן רצוף ,איזה 4 ימים נתפסו לי השרירים בבטן
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() זה היה ביום שישי בבוקר חבר שלי היה שם ואמר חכה המאמן יורם יבוא יתן לך תוכנית אימונים
חשבתי זה אחד פלוץ חנונה פתאום בא איזה מפלצת כמו סיר קובה ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() זה היה במכון הקיבוצי חח
עשיתי שכיבות סמיכה וניסיתי מתח (לא הצלחתי אפילו 1) כפיפת מרפקים עם מוט אלומיניום ריק ועשיתי גם סקוואט במשקל גוף ופרפר במכונה ועוד דברים אני לא ממש זוכר |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gay lord
|
![]() באימון הראשון שלי בבית עשיתי : 15 שכיבות סמיכה , 8 מתח , והרמתי סתם משקולות של 3 ק"ג סתם ככה,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() בדרך כלל אנשים חושבים על העתיד, אני ''היה ככה ו ככה'' .
אבל רק קצת אנשים מסתקלים על השינוי שעברו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חחח בטח שזוכר...
רציתי הרבה זמן להרשם לחדר כושר עם חבר שלי בסוף הלכתי ונרשמתי לבד. פעם ראשונה שנכנסתי לא הבנתי מה הולך שם הייתי ילד קטן ורזה פתאום אני רואה איזה גורילה :| התחלתי לעשות את כל המכשירים בלי הפסקה איזה שעתיים + אימון,רק בהמשך ראיתי את ישראבודי שעוד היה בחיתוליו... נערך לאחרונה על ידי טונה, 05-03-09 בשעה 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא זוכר הרבה אני זוכר שלא ידעתי איפה אני ומה אני עושה המאמן בא אליי להסביר לי איך מתאמנים וישבתי על כל המכשירים בצורה הפוכה.. התחיל לצחוק המניאק חח..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המאמן כבר התחיל להתרגז עליי. זה היה יום שלא אשכח בחיים.
![]() |