|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גובה 1.80
משקל: 71 ק"ג 8% שומן עובד חזק על מסה, אשמח לחוות דעת על התכונית שלי * המספרי חזרות הם לא קבועים, בכל סט אימונים שלישי אני יורד במספר החזרות ל 5-6 בתרגילים המורכבים * בסקוואט אני לא עובד עם משקל של פחות מ 12 חזרות מכוון שאני עדיין לא שולט מספיק טוב בתרגיל ופוחד על הגב קצת, בלחיצת רגליים גם בשביל להיזהר על הגב * אני לא מבצע לחיצת כתפיים כי יש לי אישית בעיה עם התרגיל הזה A חזה לחיצת חזה במוט 3x7 לחיצת חזה עליון בדאמבלים 3x8 מקבילים רחבים עם תוספת משקל 3x8 פלייס 3x8-10 יד קדמית מתח צמוד אחיזה הפוכה עם תוסבפת משקל 3x8 כפיפות מרפקים בדאמבלים 3x8 כפיפות מרפקים בכבל 3x10 B רגליים סקאווט חופשי 4x12 לחיצת רגליים 3x12 פשיתת רגליים 3x8 כפיפת רגליים 3x8 תאומים בישיבה 3X9 כתפיים אפרייט רווז 3x8 הנפת דאמבלים קדימה 3x8 הנפה אחורה בפולי (כתף אחורית) 3x9 C גב טי באר 3x7 פולי עליון רחב קדימה 3x7 פולי עליון צמוד קדימה 3x8 מסור 3x8 יד אחורית לחיצת חזה צמודה (מרפקים צמודים לגוף) 3x8 מקבילים צמוד (מרפקים צמודים לגוף) 3x8 פשיטת מרפקים בכבל 3x9 אמשח לחוות דעת ותיקונים * אם אפשר ליד קידמית תרגיל שלישי שיהיה במקום הפשיטה בכבל למה את הפשיטה הזאת שמתי כי לא היה לי משהו אחר מקורי * לכתפיים אם אפשר רעיונות לתרגילים טובים חוץ מלחיצת כתפיים * חשבתי על בגב לשנות את הפולי עליון צמוד למתח רחב עם תוספת משקל, מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול ליד קדמית לעשות הרמת מוט ארוך .
או הרמת דאמבלים בצורת פטישים בישיבה . כמה פעמים אתה מתאמן בשבוע ואיך ? שיהיה בהצלחה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() כמה הצעות לשיפור:
1.תוסיף עוד 3 סטים לחזה (לפחובכל תרגיל סט) תוסיף תרגיל של 3 סטים ליד קדמית 2.תאמן את הרגליים חזק- תוסיף עוד 3 סטים לתרגילים (סט לכל תרגיל חוץ מהסקוואט) 3.תוריד את מס החזרות בסקוואט ל-10 ותעלה משקל. 4.אתה יכול להוסיף לך עוד 6 סטים בתכנית c תגוון לך אתה איםפה להוסיף. את המקבילים ליד אחורית תעזוב, במקומו תבצע לחיצה צרפתית. 5.הייתי ממליץ לך שתעבוד על יד אחורית ביום של החזה ויד קדמית ביום של גב (זה מה שאני עושה)/תעבוד על ידיים ביום נפרד ותשלב לך מה שיותר קל לך. בכללי תכנית טובה רק מס הסטים הוא נמוך (מס סטים מירבי 27-25 ואני צמוד אליו בכל תכנית שלי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה דברים לגבי מה שאמרת: 1. היד קידמית אמורה לקבל יותר מהיד אחורית? כלומר יש פער בין העומס שהם צריכים לקבל? 4. לפי מה שארבל אמר במאמר שלו "עושים פרסה" מקבילים זה אחלה תרגיל לאנשים במשקל שלי 5. לפני החלוקה הזאת עבדתי עם אחורית וחזה ביחד וקדמית וגב ביחד, עכשיו אני פשוט מנסה את החלוקה הזאת אבל יש סיכוי גדול שאני אחזור למה שאמרת ציטוט:
בכל מקרה בגלל שאני מתאמן פעמיים בשבוע באומנות לחימה אז יוצא לי שכל יום בשבוע שהוא לא שני וחמישי אני מתאמן, אני פשוט עושה לפי הסדר של האותיותצ בלי ימים קבועים. (יוצא שאני כל יום בשבוע תמיד עושה משהו, 5 ימים מכון ו 2 לחימה) נערך לאחרונה על ידי shenkar7, 21-02-09 בשעה 17:38. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הרבה יותר מדי עבודה, אין לך יום מנוחה אחד בשבוע...
הייתי ממליץ לך להחליף לתוכנית של 3 פעמים בשבוע כדי לתת לעצמך איזה 2 ימי מנוחה מלאים.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עד כמה באמת חשובה מנוחה מוחלטת לגוף? יום אחד בשבוע יכול להספיק? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)