|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום יש לי בטן די יפה רואים מרובעים והכל ואני כבר הרבה זמן עושה מאסה והפסקתי לעבוד על הבטן אבל נישמרה לי הבטן קצת עלה בשומן ואני אף פעם לא שמתי דגש על הבטן תמיד זה היה מהבנה שלי עבדתי קצת פה ושם ועכשיו כמה חודשים כבר לא עבדתי עליה ואין הידרדרות אבל עדין אני רוצה לחזק אותה קצת..
אז רציתי לשאול אם במאסה כדי לעבוד על הבטן או לחכות כמה חודשים\שנה עד לחיטוב? ואם אני יעבוד עליה אם יראו תוצאות מיכיוון שאני עושה מאסה והגוף קצת מיתמלא גם בשומן.. תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
בטן זה שריר כמו כל שריר אחר ... ואתה צריך לאמן אותו ... אולי לא בתדירות גבוהה כמו שרירים אחרים ... כי אם אתה עושה סקוואטים , ולחיצות רגליים עם משקלים גבוהים , הבטן עובדת יופי ... זה כמו לומר , אני לא מאמן תאומים או רגליים ואני אאמן אותם עוד שנה ...
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 18-02-09 בשעה 13:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב, אם יש לך ידע בנושא אתה מוזמן לאמת לי את הידיע.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לשניכם אקח את זה לצומת ליבי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() כמו שענו לך בטן זה כמו כל שריר צריך לאמן אותו כמו כל השרירים יש את אלה שלא מאמנים כי מאמינים שהיא מספיק עובדת בתרגילים לא ישירים (זה נכון דרך אגב)
|
![]() |
![]() |