|
|||||||
| גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
כרגע במסה, 74 ק"ג 14-15% שומן גובה 1.76, בן 15
גב רפוי: ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 562
כללי:: איגור
גיל:: 19
עוסק ב:: עובד
|
תמשיך להתאמן, יהיה טוב.
בהצלחה!
__________________
102 קילו 14%~ 45 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
מה אתה רוצה שנגיד חח
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
נראה טוב אחי, מתכנן על חיטוב? או עדיין לא?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר פעיל
|
הלאטימוס אצלך יחסית חזק אבל הצר גבי חלש מאוד תתחיל לעשת בנט אובר חתירות שנותנים דגש עליו
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 1,329
כללי:: שרירי וצנוע
גיל:: 23
חדר כושר: ספרינט
|
צר גבי?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר פעיל
|
מה אתה לא מכיר את השריר צר גבי? התחל שלו זה בקורקו בראכיאליס והתחז שלו זה ברקטום פי הטבעת
![]()
__________________
מדריך חדר כושר בריאות ותזונה ,מוסמך מטעם וינגייט.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
חבר פעיל
|
תודה , אני כנראה אעלה עוד איזה 3-4ק"ג ואז אתחיל חיטוב.. אני לא לחוץ על חיטוב כי תאמת עליתי ממש קצת שומן, עליתי די נקי וממש מהר תאמת, מ 70 ל 75 בחודש ונשארתי על אותו אחוז |
|
|
|
|
|
#10 |
|
חבר פעיל
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
חבר פעיל
|
נראה טוב גבר .. תמשיך במסה
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
חבר פעיל
|
גמאני יודע שזה לא..זה היה יותר בכיוון שעליתי נקי,
בקיצור, עליתי במסה ביחס לשומן ככה שאני לא רואה עלייה באחוז שומן |
|
|
|
|
|
#13 |
|
חבר פעיל
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
חבר פעיל
|
כן בגלל זה אני לא לחוץ לחיטוב.. אני ממשיך בשקט ל80ק"ג :carry86w:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
|
תעשה חיטוב
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
חבר פעיל
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
חבר פעיל
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
צר גבי o.O? |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
ציטוט:
גבר אם כבר צילמת תמונה של הגב, קשה לעשות פריסה ? בחייאת... מה כבר אפשר להגיד לך ? תן פריסה תן באק דאבל ולא סתם תמונה של גב רפוי...
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. |
|
|
|
|