|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חזה:
לחיצת חזה כנגד מכונה- 3x12 פרפר במכונה 2x15 גב: פולי רחב לפנים 3x12 חתירה כנגד מכונה 2x15 רגליים: לחיצת רגליים במכונה 3x12 פשיטת רגליים - 2x15 כפיפות רגליים 2x15 כתפיים: לחיצת כתפיים במכונה 3x12 הרחקת זרועות לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות 2x15 יד קדמית: כפיפות מרפקים בישיבה עם משקולות 2x12 כפיפות מרפקים במכונה 2x15 יד אחורית: פשיטת מרפקים בפולי עליון כגד חבל 2x12 פשיטת מרפקים במכונה או הרמת משקולת יד יד מאחורי הראש 2x15 בטן: 2 תרגילים לפי בחירה אישית 3 סטים בכל אחד 15-20 חזרות בכל סט זאת התכנית שבאתר היא נחשבת לטובה בתקופת חיטוב ? כמה סטים לשריר גדול וקטן 5-6 לגדול 3-4 לקטן ? ויום כן יום לא ? 3 פעמים בשבוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תעשה לגדול 4
לקטן 2.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא קצת מידי סטים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי עושה 6 סטים לשריר גדול ו4 לקטן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() לקבוצות שרירים (תרגילים מורכבים)4 לשרירים יחידים 1(בידוד)
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה מאוד אינדיבידואלי העניין של הסטים.
מה שחשוב בכל תוכנית זה גם ללכת לפי הרגשה. אני מציע לך לנסות 4-5 סטים לתנועות מורכבות (כבר נאמר, גם אני תומך בהצעה זו), ולפי ההרגשה, בין 0 (כן, כלום, לא תמיד צריך!) ל-3 סטים לתנועות מבודדות. עדיף שתבסס את תוכנית האימונים שלך על כמה שיותר תרגילים מורכבים וטווחי חזרות מגוונים (4-12, או אם אתה עדיין מרגיש אתה לא מוכן ל4 חזרות, אז 5-6 חזרות...) ופחות מבודדים בהצלחה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם על העזרה
![]() |
![]() |
![]() |