|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, התחלתי אתמול אימון ab אחרי הפסקה של חודש בערך..
a כולל חזה, יד קדמית, כתפיים. b כולל גב, יד אחורית, ידיים. עשיתי אתמול אימון a ובגלל שלא התאמנתי הרבה זמן השרירים תפוסים לי קצת היום. יש מניעה לעשות היום את אימון b? השרירים של אימון a יעבדו בכל זאת היום כמייצבים (אני לא טועה נכון?).. זה יכול לפגוע בהם? נערך לאחרונה על ידי White_Hulk, 03-02-09 בשעה 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() בגלל זה רוב המתאמנים מעדיפים את החלוקה של חזה,כתפיים, אחורית/ גב, קדמית, רגליים...
שאני גם מאמין בה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא אין שום קשר..
מכוון של התאמנת תקופה אז השרירים נתפסו לך.. אין שום קשר הזמן יעשה את שלו זה לוקח לכל היותר שבוע גג זה לא רציני תחזור להתאמן ולהפציץ אחי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תחליף אחורית וקדמית בחלוקה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ארג אי אפשר לערוך..
אימון b בסוף זה כמובן לא ידיים אלא רגליים.. לא רלוונטי כבר לא הלכתי היום בסוף ![]() ![]() תודה על העזרה בכל זאת |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עברו 48 שעות ועדיין יש לי כאבים בחזה כשאני לוחץ באמצע ובכתפיים כשאני מושך את הידיים אחורה
![]() מותר לי ללכת להתאמן? ![]() היום אני הולך לאמן שרירים אחרים... זה יכול לעשות נזק לשרירים שנשארו קצת תפוסים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי את החלוקה ? איפה הרגליים ?
ולמה באימון b אתה רושם יד אחורית וגם ידיים ? אם אין שריר משותף אין בעיה רצוף (לכן כדאי עם חזה יד אחורית, ועם גב יד קדמית) תחלק את זה ללוחצים ומושכים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() moo, הוא ציין שהוא התכוון במקום ידיים לרגליים.
|
![]() |
![]() |