|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Gay lord
|
![]() אני צריך שתגידו לי מה כדאי לאכול אחרי אימון..
נמאס לי לאכול כל פעם אותו דבר... אשמח אם תגידו לי כל מיני מאכלים שאני יוכל לגוון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() חלבונים:
קוטג' וגבינות דלות שומן ביצים חזה עוף או הודו פסטרמה דלת שומן פרגיות/ עוף טונה במים פחמימות: לחם מחיטה מלאה/ לחם קל שיבולת שועל / דגני בוקר ללא סוכר פירות ירקות אורז/פסטה תפוחי אדמה שומנים: שמן זית שמן פשתן אגוזי מלך שקדים אבוקדו חמאת בוטנים ללא סוכר *לקחתי את זה מהמדריך לעליה במאסה כמובן שיש עוד כמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gay lord
|
![]() פחמימות לפני אימון??
וחלבונים אחרי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gay lord
|
![]() ואתה יכול להביא לי עוד דברים לאחרי אימון?
זה לא מספיק לי גם אני אוכל פסטרמה בארוחת 10 וחזה עוף בצהריים וקוטג בערב ככה שאני לא רוצה להכניס עוד.. תביא לי בבקשה עוד מאכלים לאחרי האימון אם אתה יכול.. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תמרים + טונה/קוטג'/ביצה/אבקה
סוכר ענבים + אבקה . בננה + כמה ביצים/קוטג' / אבקה + לחם אפשר אתה פשוט צריך פחמימה אם אינדקס גליקמי גבוהה וחלבון. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gay lord
|
![]() אין לי אבל אבקה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שעה וחצי לפני אימון ארוחת צהריים עם פחמימות (אורז/פסטה/קוסקוס/פתיתים/תפוחי אדמה וכו') ובשר
15-30 דקות לפני האימון פרי (בננה/תפוח וכו') ויוגורט אחרי האימון חלבונים (אבקת חלבון/טונה/גבינה/יוגורט/חלב וכו') ופחמימות עם א"ג גבוה (לחם לבן/סוכר ענבים/תמרים/בננה) *בארוחה לפני ואחרי אימון להימנע משומן הזמנים שרשמתי זה איך שאני אוכל. אתה יכול גם שלוש שעות אחרי ארוחת צהריים להתאמן, תלוי איך אתה מרגיש יש כאלה שחייבים לפחות שעתיים ויש כאלה שמספיקה להם אפילו שעה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gay lord
|
![]() אוקיי לפני אימון אני תמיד לוקח איזשהו פרי...
ולפעמים קפה.. עכשיו אחרי האימון הנה רשימה תגיד לי אם זה טוב.. מאכלים אחרי אימון: שיבולת שועל חמאת בוטנים בוטנים ביצים טונה קוטג תפוח אדמה בתנור גרעינים יוגורטים דגים תירס |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gay lord
|
![]() כל השאר סבבה?
אני יכול כל יום לגוון עם המזונות האלו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל הכי הכי עדיף תמרים ובננה + חלבון ,
אתה גם יכול לאכול את אלה לא יקרה לך כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gay lord
|
![]() בננה אני אוכל לפני אימון,
תמרים בדרך כלל אני אוכל אחרי אימון ביחד עם מקושקשת מ-2 ביצים + 2 לחם מלא + 2 כפות קוטג אבל זה התחיל להימאס אז אני מתחיל לגוון עם המזונות האלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gay lord
|
![]() בננה אני אוכל לפני אימון,
תמרים בדרך כלל אני אוכל אחרי אימון ביחד עם מקושקשת מ-2 ביצים + 2 לחם מלא + 2 כפות קוטג אבל זה התחיל להימאס אז אני מתחיל לגוון עם המזונות האלו. שוב תודה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שעתיים לפני אימון מנת פחמימות גדולה וחלבון.
חצי שעה לפני אימון פרי / תמרים ... מיד בסיום האימון פרי / תמרים ... ואז ארוחה - טונה / ביצים / בשר / דגים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך להסתבך אחי .. ישר אחרי האימון תאכל פחמימות זמינות כמו:לחם לבן,תמרים,סוכר ענבים,בננות,קורנפלקס וכו' + חלבון כמו : אבקה,טונה,ביצים,קוטג,חזה עוף,פסטרמות וכו' !! וכמובן אחרי שעה בערך לדפוק ארוחה גדולה שכוללת פחמימות+חלבון+שומן איכותי !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אחרי אימון תאכל מספר פחמימות כמו המשקל שלך, זה יהיה מספיק
אתה יכול בגט , מבחינת הgi הוא בשמים אצלו 105 |
![]() |