|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Gay lord
|
![]() יום ראשון:
40 מרפקים 30 מתח 100 בטן 200 דלגית 50 פשיטות יום שני: מנוחה יום שלישי: חצי אנג'י- 50 מתח 50 מרפקים 50 בטן 50 סקוואטים יום רביעי: מנוחה יום חמישי: חמישים מייאשים- 50 קפיצות קופסה 50 מתח בקפיצות 50 פשיטות גו 100 קפיצות חבל יום שישי: מנוחה יום שבת: שחייה/אופניים/ריצה 3-4 קילומטר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם המטרה זה gpp זה נראה הרבה יותר מדי עבודה
לכל מטרה אחרת זה בזבוז זמן
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תלוי במטרות שלך, באמצעים ועוד הרבה פאקטורים..
אבל בתכלס יכול לתת פוש קטן ולא יותר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אתה מחלק את זה לסטים?
ובכל מקרה אני מציע לך לשלב עבודה עם משקולות לתוכנית ומה המטרה שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gay lord
|
![]() זאתי תוכנית בשיטת קרוספיט...
אני עובד בבית , ואני עוד מעט כנראה קונה מוט. כדי לעשות אז במקום התוכנית הזאתי את ss? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gay lord
|
![]() הנה מה אתם אומרים על זאתי???.
סקוואט - 3x10 תוכנית אימון ביתית: יום ראשון: סקוואט - 3x10 הרמת עקבים- 2x10 מתח רגיל- 3x6 מתח רחב- 2x5 שכיבות סמיכה רגילות- 3x12 שכיבות סמיכה רחבות- 2x10 ירידה בספסל- 2x10 כפיפות בטן- 2x20 יום שני: 30 מתח יום שלישי: מכרעיים- 3x10 הרמת עקבים- 2x10 מתח רחב- 3x6 מתח צמוד- 2x5 שכיבות סמיכה שלילי- 3x10 שכיבות סמיכה חיובי- 3x12 פשיטות גו- 2x12 כפיפות בטן- 2x20 יום רביעי: 40 שכיבות סמיכה יום חמישי: קפיצות בדלגית- 200 קפיצות סקוואט- 3x8 מקבילים- 3x8 מתח- 2x6 שכיבות סמיכה יהלום- 2x8 שכיבות סמיכה רחב- 3x10 הרמת רגליים בתליה- 3x6 ירידה בספסל- 2x10 יום שישי: 35 כפיפות בטן יום שבת: מנוחה! הערות- להוסיף משקל אם צריך(ספרים,אבנים,רעפים). להתחיל מקטן ולאט לעלות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gay lord
|
![]() .......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |