|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר בערך 3 שבועות תקוע במשקל עבודה בבנץ פרס אני עובד על טווח של 6 חזרות אני לא מצליח יותר חזרות עדיף להוריד משקל ולעלות טווח חזרות?
או לעשות משהו אחר? (אני בחיטוב בנתיים עובד fbw) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אתה בחיטוב...תגיד תודה שלא ירדת במשקלים יא בדרן
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
גולש עם אזהרה
|
![]() אתה עולה משקל כל שלוש שבועות?!
אני עם תכנית abc ובמאסה מעלה כל חודש בדחק... הלחצת אותי, זה נורמאלי הקצב שלי. (טסתי לזלול). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן שאתה מעלה משקל כל חודש?! וכמה abc בשבוע?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() תגיד אתה בסדר? אתה חושב בקופסא ש"שומן יהפוך לשריר" ואתה תעלה במשקלי עבודה בחיטוב?!
בחיטוב המטרה שלך היא לשמור על מסת השריר הקיימת, כלומר, המטרה שלך היא לרדת כמה שפחות במשקלי העבודה וממש לא לעלות. חוץ מזה לא כל החיים אתה תעלה משקל כל 3 שבועות. רק כשאתה נרשם למכון אתה עולה במשקלי העבודה מאימון לאימון אחר כך זה כבר יותר איטי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
גולש עם אזהרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אולי תהפוך אתה התוכנית לתדירות גבוהה ואז תוכל להעלות משקלים הרבה יותר בקלות...
אתה יכול ללכת על תוכנית שבנויה על עיקרון של עלייה לינארית כמו 5x5 או ss... ובלי קשר, נראה לי שאתה צריך לאכול יותר
![]() |
#10 | |
גולש עם אזהרה
|
![]() ציטוט:
ואיזה, המאמן שלי הולך עם ראש בקיר, abc שלוש פעמים משבוע, ואם אני אציק לו עוד פעם על זה הוא יעיף לי כאפה :p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אתה משלם למכון או המכון לך?