|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 | ||
חבר פעיל
|
![]() עשיתי חיפוש בפורום לסקוואט וזה מה שמצאתי לגבי הנשימה
ציטוט:
ציטוט:
1.אבל לא הבנתי את הקטע של לכווץ את הבטן/לעשות שריר בבטן....לכווץ/לעשות שריר לכל אורך התרגיל ? בירידה ובתנועה ? או כמו שבולט רשם רק בעלייה ? בתחתית התנועה(המעבר ממצב ירידה למצב עלייה) לכווץ ת'בטן/לעשות שריר בבטן, ורק אז....לעלות ? 2.הנשימה, בירידה לנשום ובעליה להוציא ת'אוויר או רק בסוף העלייה להתחיל להוציא אוויר? תודה מראש לעונים |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי הבטן עובדת קצת בירידה בשביל לייצב ובעלייה אני מרגיש את הבטן אוטומתי עובדת ממש מממש חזק כאילו היא אחראית לתנועה יותר מהקוואדס, אני לא מקווץ אותה היא פשוט מתקווצת זה העניין
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה אומר לא לכווץ ת'בטן בירידה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הקפצה
נו מה ? אין עוד תגובות ? אין עוד אף אחד שיכול לעזור ? הרי לא ייתכן שרק שני אנשים בפורום עושים סקוואט.. ![]() תענו בבקשה תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() זה מצחיק שצטטת אותי, אני לא יודע לגבי הטכניקה שלי, אבל משקלי העבודה שלי בסקוואט ובכל תרגילי הארבע ראשי מביישים.
ואני אומר כן לכווץ את הבטן בכוונה.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() וזה מצחיק שאני לא יודע מה לענות כי או שאני לא מכווץ את הבטן או שאני מכווץ אותה אוטומתית מבלי לשים לב, ככה שאני לא זוכר. בכל מקרה, נראה שכן צריך לכווץ אותה, לאורך כל הדרך ולשמור על קשת קטנה בגב התחתון או לפחות שיהיה ישר. בעניין הנשימה, קראתי פעם על טכניקת נשימה נכונה לתרגילי כוח אבל אני נושם בצורה טבעית איך שנוח לי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אז בקיצור
צורת הנשימה לא חשובה העיקר לנשום ? אני ינסה פעם לכווץ לכל אורך התרגיל ופעם רק בעלייה ונראה איך הולך אבל לנשום לבטן ולא לחזה...נכון ? |
![]() |
![]() |