|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני כרגע חוזר להתאמן אחרי הרבה הרבה זמן ואחרי פציעות מכדורסל(בשכונה,שחקן אני לא..אז לא מדובר בספורטאי או משו).
אני כרגע אוכל 5-4 ארוחות ביום,בזמן האחרון זה 5 ארוחות בהפרש של 3 שעות. כמו שכבר אמרתי כבר באיזה אשכול אחר ארוחות שמורכבות מ - ביצים ושבולת שועל,קוטג' ופרוסת לחם,טונה ותפו"א או ספגטי,בשר ואורז,וארוחה חמישית שוב פעם אחת מהארוחות שציינתי. אני שוקל 90 לערך והגובה שלי הוא כ1.82-3,לכאורה אני לא שמן מידי ומצד שני יש לי בטן בטן וחזה של ילדה בת 12 ![]() רק הבטן והחזה. שגרת האימונים שלי כרגע היא 3 פעמים בשבוע ולפעמים 4 גג של משקולות ובימים שאני לא עושה משקולות אני דופק קצת אירובי בקרוס-טריינר איזה 30 דקות לפעמים יותר לפעמים פחות איך שמרגיש לי,אבל 30 זה הממוצע בערך בדופק ממוצע של 150 פחות או יותר. אני חייב לציין שהאימונים שאני עושה הם לא בעצימות גבוהה מידי גם כי אני די עובד לבד ובלי הדרכה למרות שיש לי מושג קלוש פה ושם ובגלל שהיו לי פציעות די רציניות ואני לא רוצה להעמיס יותר מידי. לאור כל הנתונים הללו,האם אני עשוי לרזות מעט ואף להתחזק או שהתזונה שלי ומשטר האימונים לא מתאימים למטרה שלי? המטרה היא כאמור מעט להתחזק ואם אפשר גם לרזות,אני לא שואף להיות חטוב או מנופח אלא בחור ממוצע בלי כרס וחזה רופס. שאלה שניה: מה ההבדלים בין אבקות חלבון שנחשבות למתפרקות לאט לבין אבקות חלבון רגילות פרט למחיר? האם אבקת חלבון רגילה מתפרקת כמו חלבון מארוחה רגילה? ואם לא וזה מתפרק מהר יותר אז מה הטעם בשימוש באבקות חלבון רגילות? תודה מראש. |
![]() |