|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז חזרתי להתאמן טיפה בזמן האחרון אחרי שעברתי מחלת נשיקה שלשמחתי עברה לי יחסית מהר אבל עדיין לא נפטרתי מכל הבעיות- ביום חמישי יש לי תור לניתוח קילה משני הצדדים שלפי מה ששמעתי מאנשים אפשר יהיה לחזור להתאמן אחרי 4-5 חודשים מינימום :\
אז הנה עידכון קטנטן שלי לפני שאני חוזר להיות שחיף מת ........ ![]() ועוד אחת ככה לדרך ![]() ואחרונה ![]() מחר אימון אחרון לפני הניתוח איזה עצוב ![]() נערך לאחרונה על ידי haas, 21-01-09 בשעה 02:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מאחל לך שתבריא מהר זה קודם כל,להתאמן תוכל תמיד לחזור
בהצלחה והחלמה מהירה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בריאות לפני הכל אחי..
אחרי זה שתחזור תתן בראש כמו גדול.. הנה גם אני הפסקתי עכשיו כבר חודש וחצי לא התאמנתי.. עברתי ניתוח אני יחזור רק עוד איזה חודש ומשהו לאימונים.. אבל אמרתי לך אחי היקר קודם כל בריאות אח"כ כל השאר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחים
באמת בריאות זה הכי חשוב לוזון אחי החלמה מהירה גם לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תיהיה בריא אחי קודם כול...יש לך קילה?...תוכל לפרט אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה ג'קסון
כן יש לי קילה שבהתחלה גילו אותו רק בצד ימין והיום בבדיקה שעשיתי לפני הניתוח מצאו לי גם בצד שמאל ...בעיקרון הקילה עצמו זה לא משהו כואב אלא סתם מן תחושה של לחץ באיזור המפשעה-ביצים . יש אנשים שחיים עם זה שנים בלי לשים לב לזה וזה לא משהו שמחייב ניתוח אבל לכאלה שעוסקים בספורט כלשהו עדיף לתקן את זה כמה שיותר מהר כי כל פעילות שתפעיל את שרירי הבטן הפנימיים יכולה לגרום לקילה להתפתח עד למצב שנקרא "הרנייה כלואה" שזה מצב מסוכן מאוד שלפי מה שהבנתי יכול לגרום לנמק באיברים פנימיים כמו המעי וזה בסוף גם יכול להביא לסכנת חיים...בוא נגיד שאם יש לי קילה אז "הרניה כלואה" יכולה להגרם אפילו אם נגיד אני מחרבן או משתעל אבל כמובן שיש סיכוי יותר גבוה שזה יקרה אם למשל עושים תרגילים כמו סקוואט או דדליפט ששם הבטן עובדת חזק מאוד ..זה בקצרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי ויהיה בסדר חבר אל תתבאס..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הכי חשוב הבריאות , מקווה שרק תהיה בריא, יש לך גוף פיצוץ ומחזיקים לך אצבעות שתחזור מהר לשגרה
![]() |
#9 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() תיהיה בריא אחי
אני אישית מת על הגוף שלך,החיטוב והמאסיביות ממש במקום בכל מקרה מקווה שתחזור מהר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ואי גבר תחלים מהר
![]() הקילה קרה בעקבות האימונים?
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחים
אי אפשר ממש לדעת ממה הקילה נגרם ....לרב זה משהו שנולדים איתו ועם הזמן הוא מתפתח , כנראה שהאימונים זירזו את ההתפתחות |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אתה נראה מעולה, ככה שאין ספק שתוכל להיראות אפילו טוב יותר כשתחזור להתאמן
![]() החלמה מהירה, בהצלחה בהמשך.. ומקסימום תעבוד כמה חודשים על זוקפי אצבעות ![]()
![]() |
#14 |
משתמש פעיל
|
![]() נראה מעולה אהבתי מאוד את הכתפיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הכי חשוב בריאות,תעבור את זה תהיה בריא אחר כך תחזור לאימונים ותחזיר הכל חזרה.
החלמה מהירה ורק בריאות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() החלמה מהירה אח שלי!
המהירות שהתפתחת ככה היא מדהימה, אתה נראה מצויין. אבל תזכור אחרי תקופה רעה באה תקופה טובה פי 2 בהצלחה גבר!!!
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() תחלים מהר גבר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |