|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() משקל 64-66
גובה 1.70 bmr 1650-1700 קלוריות (כולל אפקט תרמוגני) המטרה שלי-דיאטה לאחר תקופה ממושכת של כמה חודשים שעשיתי דיאטה יחסית דלה( אכלתי בין 1000 ל1300 קלוריות ליום) אמרו לי כאן שצריך לאושש את הגוף אז הציעו לי 6 שבועות על ניטרלי.. שזה 2000 קלוריות כל יום בערך..אני עוד מעט מסים תשבוע ה4.. האם יש צורך בשבוע חמישי ושישי?או שלדעתכם זה כבר מספיק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי זה מספיק ו1000-1300 קלוריות זה קצת בשבילך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה שם לב שכל שבוע אתה פותח אותו פוסט?!
תן עוד שבועיים ליתר ביטחון, אולי אפילו חודש, זה הרבה יותר טוב לטווח הארוך.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הגרעון השלילי שלך צריך להיות מקסימום ל1500 קלוריות ליום בלי אימון
1700*1.2= 2070-500=1570 הbmr שלך כפול 1.2 שזה פעילות יום יומית פחות 500 שזה הגרעון של החיטוב וזה אמור להיות החיטוב שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בדיאטה כל כמה זמן העמסות?
וכל כמה שבועות לעשות שבוע ניטרלי? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() העמסות אחת ל7-14 ימים. אם אתה עושה העמסות אתה לא צריך נייטרלי, ולהפך. אם אתה בוחר לעשות נייטרלי, אז כל פעם שהירידה שלך נתקעת.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני עושה העמסה פעם ב10 ימים בטוח אני לא נתקע? (לא צריך ניטרלי? או שנעשה גם העמסה וגם ניטרלי ליתר ביטחון?)
(הגירעון הוא 400 בערך, מידי יום, לא קיצוני מידי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
וחשבתי שאתה עדיין בנייטרלי, לא?!
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, אתה מבלבל..אני עדין בניטרלי של 2000 קלוריות בלי קשר.
מה ששאלתי עכשיו זה בשביל הדיאטה שתבוא אחרי הניטרלי הזה.. כי אני רוצה להיות בטוח, אם אני עושה העמסות (פעם בשבוע-שבועיים 500 מעל התחזוקה) ואני עדיין נתקע אני מעדיף לדעת כדי למנוע את התקיעה!אם אני אדע שזה ככה אני אתכונן לזה מראש לפני שזה קורה..כי כשנתקעים יורד הח"ח ושוב עד שמחזירים אותו עולים קצת בשומן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() סיכוי טוב שאתה לא תיתקע