|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
תחילת החיטוב תיכנסו
אוקיי אז ככה אני רוצה להתחיל חיטוב כי עליתי כבר דיי הרבה בשומן ואני לא יודע באיזו תכנית לבחור Abc או Fbw ותסבירו לי בבקשה איך כל תכנית עובדת כי אין לי מושג לגביהן
בתודה גל . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי החיטוב, יותר חשוב שתתעמק בבחירת סוג התזונה מאשר בבחירת סוג תוכנית האימונים.
גם Abc וגם Fbw יעשו את העבודה. Fbw - אימון כל שרירי הגוף באימון אחד. תוכנית שמתאימה בדר"כ לכ- 3 ימי אימון בשבוע, ופופולרית מאוד בעיקר אצל המתאמנים המתחילים. Abc - מחולקת, לדוגמה: A - חזה + יד קידמית B - גב + יד אחורית C - רגליים + כתפיים + בטן מתאימה לבין 3 עד 6 ימי אימון שבועיים, מתאימה גם למתחילים (3-4 ימי אימון שבועיים) וגם למתקדמים (5-6 ימי אימון שבועיים).
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי הולך על fbw בחיטוב מה שחשוב באימונים זה תדירות גבוהה גם AB בחלוקה שהשרירים לא מתנגשים יהיה מצויין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() אני מעדיף Abcd
יותר מרווח ומתאים לשילוב אירובי אחרי אנאירובי
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני צריך אימון כמה שיותר קצר כי אני מעדיף לשלב ישר אחרי האינארובי את האימון אירובי וכמה סטים לשריר גדול ושריר קטן בתוכניות Fbw ,abc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() fbw נראה לי טוב מאוד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שהייתי בחיטוב עבדתי על abcde זה מפוצל ל5 אימונים בשבוע וכל אימון חלק גוף אחר ככה שהאימון קצר ועם הרבה דגש!
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בחרתי בfbw עכשיו רק אני לא יודע מה החלוקה של התכנית אם מישהו בבקשה יכול להגיד לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך דוגמאות לתוכנית באתר הראשי בקטגוריה תוכניות אימונים.