|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז עליתי תוכנית אימונים אחת , לא הרבה עזרו רק אדם אחד ואני מודה לו על זה מאוד .
אז ככה אחרי התיקון שהוא עשה אני רוצה עוד קצת עזרה , הוא נתן לי בסה"כ 2 תרגילים לחזה שזה יוצא 8 סטים בלבד , אני רוצה שהאימון שלי יהיה חזק אם זה חזק ככה אז תגידו ואני ישאיר את זה ככה . כביכול רגליים אני לא כותב בכלל , אני רוצה שאתם תבינו לי את האימון רגליים . אימון a חזה - לחיצת חזה כנגד מוט (לחיצת מוט ארוך על ספה ישרה ) - 4 סטים של 10 לחיצה בשיפוע חיובי - 4 סטים של 10 יד אחורית - אחיזה בידיות במכונה והורדה כלפי מטה - 2 סטים של 10 הורדת מוט w קצר אחיזה צרה במכונה לפני הגוף - 2 סטים של 10 משיכה מוט w קצר אחיזה צרה ומשיכה מעל הראש במכונה - 2 סטים של 10 רגליים - תבנו לי אתם את האימון בבקשה אימון b גב - פולי עליון אחיזה רחבה לפנים - 4 סטים של 10 פולי עליון אחיזה רחבה מאחורי הראש - 2 סטים של 10 חתירה עם משקולות חופשיים שרגל אחת על הספה - 4 סטים של 10 כל יד כתפיים - הרמת ידיים לצדדים במכונה - 4 סטים של 10 הרמת משקולות חופשיים בצורת פטישים מלפני הגוף - 2 סטים של 10 הרמת שכמות בלבד באחיזה במשקולות חופשיים - 2 סטים של 10 יד קדמית - הרמת משקולות חופשיים בצורת פטישים - 3 סטים של 10 אחיזה בידיות במכונה מרפקים על כריות ומשיכת ידיות כלפי מעלה - 3 סטים של 10 אחיזה במוט w קצר במכונה עם כפות ידיים כלפי מטה (עובד על האמות) - 2 סטים של 12 בבקשה תגיבו ותעזרו , עם האימון החזה הזה הוא חזק ? לא להוסיף משו ? ובכלל לשאר הדברים .. תגיבו בבבקשה זה ממש חשוב , תודה רבה לעוזרים . |
![]() |
![]() |