|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() טוב אני מתחיל לעשות דד לפיט השבוע ורציתי לשאול איפה כדי לי לשלב דד לפיט.. באימו ןab שמחלוק
a:חזה יד אחורית כתפיים b גב יד קידמית רגלים לשלב אותו כתרגיל רגלים או גב אני ממש מבולבל איפה להשים אותו מצד אחד אמרו לי שיהיה קשה מאוד מאוד עם הה לפיט באותו אימון של הרגלים כי יש סקווא טאז אמרו לי שכדי לי לחלק את התוכנית ל a:חזה יד קידמית רגלים b:גב יד אחורית כתפים.. אז מה אתם ממליצים לשנות תחלוקה בעקבות ההוספה של הה דלפיט או לא...? ואיפה לשלב אותו כאימון רגלים או גב אשמח לעזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() תשנה את החלוקה שלך.
החלוקה הזו לא טובה, תעשה גב יד קידמית ורגליים - ושם תכניס את הדד-ליפט.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() וואי בלבלתם אותי..
החלוקה שאני עושה זה a:חזה כתפיים יד אחורית b:רגלים גב יד קידמית.. עכשיו השאלה שלי הייתה איפה לשלב את הדדלפיט כתרגיל גב או כתרגיל רגלים והאם בעקבות שיש לי דד לפיט וסקוואט באותו אימון.. בעקבות זאת צריך לשנות תחלוקה או שאן צורך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תשלב אותו ברגליים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() גבר תקשיב, אין בעיה לעשות סקוואט ודדליפט ביחד, ורוב האנשים שעושים ab עושים את זה.
הדבר הבעייתי הוא לשלב דדליפט ואימון גב ביחד. זה קטסטרופה, אבל אם תתאמץ תצליח. תשלב את זה באימון גב,רגליים ויד קידמית אין בעיה בזה.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שתאבד אפקטיביות מכיוון שהתרגיל הראשון מבין השניים(סקוואט או דדליפט) יגמור אותך והשני יהיה פחות אפקטיבי ופחות יעיל.
אז מה שאני מציע לך זה או לעשות ab1 הכוונה אימון a רגיל אימון b פעם בשבוע עם סקוואט ובפעם השנייה עם דדליפט או שתעשה כל אימון b דדליפט וסקוואט אבל פעם תשים את הסקוואט ראשון ובפעם השנייה תחליף ביניהם אבל לדעתי תעשה את האופציה הראשונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לעשות b1 שיש בו סקוואט וb2 שיש בו דדליפט
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואיך אתה אומר שגב+רגליים+יד קדמית זאת חלוקה טובה כשאתה אומר עכשיו שדדליפט ואימון גב זה קטסטרופה ביחד? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי בינתיים תעשה גם ברגליים וגם בגב תעבוד על טכניקה
ושתתחיל לעבוד כבד שים אותו ברגליים |
![]() |
![]() |