|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז הנה תוכנית האימון שלי עם הסברים מפורטים.
תתנו חוות דעת, ותודה רבה לחיה שבנה לי את התוכנית ועוזר לי פה תמיד, תודה אחי! הנה היא: תוכנית אימון: התוכנית היא ביתית. סקוואט- 2x10 מכרעיים- 2x10 כפיפות בטן- 2x15 מקבילים-2x8 שכיבות סמיכה- 4x12 עליות מתח- 2x8 פשיטות גו- 2x12 קצת דברים: בסקוואט אפשרות לעשות עד 20 סקוואט,כל יומיים לעלות בעוד ירידה של סקוואט,מתי שמגיעים ל20 אז נשארים על 20 ואם זה נהיה קל להוסיף משקל עם תיק. מכרעיים אותו הדבר כמו סקוואט. מקבילים אפשרות לעשות עד 15 מקבילים,כל יומיים לעלות בעלייה אחת של מקבילים מתי שמגיע ל15 חזרות אז נשארים על 15 ואם זה נהיה קל להוסיף משקל עם תיק. כפיפות בטן אפשרות לעשות עד 25 עליות, כל יומיים לעלות בעלייה אחת של כפיפות בטן, מתי שמגיע ל-25 חזרות אז נשארים על 25 ואם זה נהיה קל לעשות את העליות יותר איטיות ומבוקרות. שכיבות סמיכה אפשרות לעשות עד 20 שכיבות, כל יומיים לעלות בעלייה אחת של שכיבות סמיכה, מתי שמגיע ל-20 חזרות אז נשארים על 25 ואם זה נהיה קל להוסיף משקל עם תיק. עליות מתח אפשרות לעשות עד 15 עליות, כל יומיים לעלות בעלייה אחת של מתח, מתי שמגיע ל-15 חזרות אז נשארים על 15 ואם זה נהיה קל להוסיף משקל עם תיק. פשיטות גו אפשרות לעשות עד 20 עליות, כל יומיים לעלות בעלייה אחת, מתי שמגיע ל-20 חזרות אז נשארים על 20 ואם זה נהיה קל אז לעשות את החזרות באיטיות ולעשות אותם באופן מבוקר. כללים: לעשות את התוכנית 3 פעמים בשבוע: שני,רביעי,ושישי. לעשות את התרגילים באיטיות ולעבוד טוב. אחרי שאני מגיע למקסימום ושאני צריך להוסיף משקל, אז להתחיל מקטן ולאט לאט לשים יותר משקל. לאכול לפני אימון פחמימות,ואחריו חלבונים. תודה רבה לכולם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה בכלל לא דומה למה שאני התכוונתי, אבל תנסה את זה תראה איך זה עובד...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חוץ מהדברים בסוף שאמרתי שכל יומיים לעלות בחזרה אחת את זה אני עשיתי.
אתה הבאת לי את התרגילים קצת שיניתי אבל אתה הבאת לי את הכיוון. תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() טווח חזרות של מעל 15 כבר משויך לטווח שעובד על סיבולת והדגש על היפרטרופיה (עלייה במאסת שריר) הוא קטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בעיקר שאתה מדבר על סקוואטים יש המון מתאמנים בכל הרמות שלא הצליחו לעבור plateu עד שהתחילו לעשות סקוואטים בחזרות גבוהות יש תכניות שלמות שבמרכזן עומד הסקוואט של 20 חזרות, אתה לא יכול להסתכל רק מצד גירוי סוג סיבים חזרות גבוהות בתרגילים כמו סקוואט או דדליפט יכול לשים לחץ גבוהה על מערכת העצבים, מה שיכול להביא להיפטרפיה טובה מאוד אם אתה רגיל לעבוד בחזרות נמוכות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אז להתחיל לעשות את התוכנית?
או לשנות משהו ? אני יעשה אותה 3 פעמים בשבוע, והאם כדאי ללכת עם התוכנית הזאת עד סוף השנה? כי בסוף השנה אני הולך לחדר כושר בבית ספר גם ל3 פעמים בשבוע. אז אשמח אם תגידו לי אם צריך להחליף את התוכנית אחרי זמן מסויים.. תודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי שאי אפשר לעבוד בכזה טווח חזרות, כמובן שאפשר, אבל הדגש יהיה יותר על יכולת סבולתית מאשר היפרטרופיה |
|
![]() |
![]() |