|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אני מתאמן משו כמו 3 חודשים.. לאחרונה הפסקתי לכמה שבועות וחזרתי היום.. זה לא ממש שינה.. אני הולך 3 פעמים בשבוע למכון כושר ומבצע בכל פעם את כל התרגילים שאני אפרט כעת:
*- מס' חזרות זה 12 אם זה משקל חופשי ואם זה במכשיר אז פירמידה (12, 10, 8 ומשקל עולה מסט לסט). לפי סדר הביצוע: גב: 1) 3 סטים של חתירה בפולי עליון. (ישיבה ומשיכת המוט כלפי החזה) 2) 3 סטים חתירה בישיבה. (יושבים עם רגליים ישרות תופסים את המוטות העקומים האלה ומושכים אליך כשהגב זקוף ומופנה קצת אחורה). חזה: 1) 3 סטים לחיצת חזה במוט חופשי ללא שיפוע. משקל מוט 20 קילו הוספת סוגר בכל צד. אני רוצה להוסיף עוד משקל פעם הבאה.. 2) אין תרגיל נוסף לדעתי כדאי להוסיף - מה דעתכם? כתפיים: 1) 3 סטים לחיצת כתפיים עם 2 משקוליות. 4 קילו כ"א.. 2) 3 סטים חתירה בעמידה. יד אחורית: 1) 3 סטים פשיטת מרפקים עם חבל. 2) אין. יד קדמית: 1) 3 סטים כפיפת מרפקים עם מוט W. הוספת בערך נגיד 3 קילו בכל צד. 2) אין. בטן: 3 סטים של כפיפות בטן. כל סט 30 כפיפות. מה דעתכם על התרגילים והגיוון? כדאי להוסיף תרגיל ליד אחורית, חזה, יד קדמית? והאם כדאי להוסיף שיפוע בחזה? (כרגע החזה שלי לא שרירי כמובן) תודה ליועצים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מנסה לעבוד על היפטורפיה ..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() מה המטרה?
ובטן: 3 סטים של כפיפות בטן. כל סט 30 כפיפות. מיותר 30 , 15 יספיקו אלא אם אתה רוצה לחזק את הבטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=106 תראה פה תלחץ על כול קטגוריה ..... תבחר מה מתאים לך !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() למה אתה לא עובד רגליים התוכנית לא טובה אתה נותן לשריר גדול ושריר קטן אותו מספר סטים תקרא מאמרים ותבנה תוכנית יותר טובה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תגובה:
*המטרה היא היפרטורפיה כן.. (או איך שלא כותבים את זה..) יענו נגיד עכשיו אין לי שרירי יד גדולים ואין לי שרירי חזה.. אז שיהיו בולטים יותר.. פשוט.. **אני לא עושה רגליים כי עשיתי פעם ונהיו לי כאבי ברכיים עכשיו גם כשאני עושה ריצת 100 מטר ככה שאני מוותר על רגליים לתקופה הקרובה. ***נכנסתי למאגר תרגילים באתר השאלה היא לא איזה תרגיל להוסיף אלא האם כדאי להוסיף תרגילים או להוריד.. למשל להוסיף תרגיל לחזה ויד אחורית.. או לעשות חזה בשיפוע או גם וגם (לא יודע האם כדאי בכלל ומה זה ייתן לי..) והאם להוריד תרגיל אחד מהכתפיים והגב?.. ****ואני לא יודע את הקשר שבין גודל השריר (הטבעי) ובין מס' הסטים שצריך להביא לו.. זה אומר שלחזה וגב צריך להביא יותר סטים מ 3? וליד אחורית וקדמית וכתפיים להביא 3? לגבי שרירי בטן אם 30 נותן אותו אפקט של 15 אבל גם מחזק אז למה לא.. שרירי בטן חזקים יכולים רק להועיל לי נראה לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע צריכים לראות אותך איך אתה נראה ומה כדאי לך חביבי.!!!
יש בפורום אם תחפש טוב 1001 תוכניות של אנשים שונים ולכן הם שונות זו מזו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הבטן זה חלש מאוד התרגיל שאתה עושה לדעתי.
כי אני עושה 3 סטים של 10 כפיפות בטן רגילות קלאסיות עם זוית של 90מעלות |
![]() |
![]() |