|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פלאנצ'- זה שכיבות שמיכה פשוט בלי רגליים הינה סירטון שימחיש לכם ...
http://www.youtube.com/watch?v=avGodUxHYks בישביל לעשות את התרגיל הזה צריך לשים את הידיים בימקום בקו של החזה (כמו שעושים בשכיבות שמיכה) שמים את הידיים בקו של הפופיק בישביל האיזון . אוקיי אז השאלות הם ככה: 1)כשעושים שכיבות שמיכה שהידיים בקו של הפופיק זה משנה את קבוצת השרירים של התרגיל שכיבות שמיכה ( חזה \יד אחורית וקצת כפתיים ) ?? אני תכלס הרגשתי את הגב העליון עובד בתרגיל ולא ניראה לי הגיוני ...וגם מישהו אמר לי שיש בתרגיל הזה עבודה חזקה של גב עליון 2) כשמגיעים למצב שממש אפשר לעשות בלי הרגליים זה משנה משהו ??(ברור שכן השאלה מה ) מוסיף עומס קושי על איזה שריר ?? מצטער שהשאלות שלי לא כל כך מובנות היה לי קשה לנסח ונלסות להסביר ...אני מקווה שהצלחתי איך שהוא להסביר מה אני מתכוון אני מזה רציני בשאלות שלי תענו עלייהם בלי לחפף. תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברור לך אחי שלא תצמליח לעשות את זה
אולי תצליח 1-2 . אני לא מזלזל אחי זה תלוי בכוח ררצון אבל אתה צריך להיות לך כוח מטורף כדי להרים את עצמך ככה. בהצלחה בכל מקרה אין מה להסביר תעשה כמו בסרטון , ונראה לי זה עובד על חזה ועל החוזק הכללי על הכוח שלך בידיים ועל יציבות . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה יותר טכניקה מאשר כח
זה שהגיב מעליי על תזאן ת'מוח אתה לא צריך להיות סופרמן כדי לעשות את זה זה עובד על הבטן ניראה לי וחזה וידיים וכתפיים
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מצאתי סירטון באינטנרט שמלמד איך מתאמנים על זה
אבל אני עדיין רוצה לדעת על איזה קבוצות שרירים זה עובד ....תנסו לעשות שכיבות שמיכה רק שהידיים בקו של הפופיק ...הצלחתי רק 5 לעשות זה קשה בטירוף עשיתי גם על האגרופים היה יותר קל ,זה קורע את האמות וזה בעיקר כח לא טכניקה ,הטכניקה באה עם הזמן של האימונים בישביל הכח (עובדים עם הקיר ולאט לאט מורידים משקל עד שלא נעזרים ביכלל ברגליים זה ניבנה עם הזמן ) אבל שוב מה קבוצת השרירים ...מחכה לתשובה מימישהו שמבין |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להביא את הסרטון הדרכה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הינה אחי כך ...
http://www.youtube.com/watch?v=YvbLSgWMJec תסכלו מה הוא רשם ב 2:34 ניראלכם מוגזם ? וניסיתי לעשות עם הקיר זה דיי קשה בקושי הצלחתי 3 נערך לאחרונה על ידי Xtazi, 03-12-08 בשעה 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() במקרה פה הבחור הזה מאוד מפורסם "B-Boy Junior AKA "Buana
הוא רקדן ברייק דאנס הגיע למקום שלישי באליפות העולם ומאז הוא שופט עבר תאונת דרכים, כרתו לו רגל אחת ממתחת לברך (אז כבר יש לו פחות כמה קילו להרים) 3 שנים הוא היה על כיסא גלגלים ומרוב אהבתו לברייקדאס כל ה 3 שנים האלו הוא עבד על POWER MOVES פיתח שרירים וכח לא נורמאליים בפלג גוף עליו הנה 2 סירטונים יותר מפורסמים שלו זה מהאתר שלו http://video.google.com/videoplay?do...LRjNihCQ&hl=en וזה מהתחרות של רדבול BC ONE שבה הוא זכה מקום שלישי בעולם http://video.google.com/videoplay?do...70327057&hl=en בכל אופן, התרגיל הזה ספציפי עובד על כח של הכתפיים, אמנם גם הרהב יד אחורית ובכללי יעזור לך אם אתה גמד בעל רגלי עוף
C:\DSC_000087KG נערך לאחרונה על ידי senate, 03-12-08 בשעה 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח כל מה שרשמתה אני יודע ....הרגתה אותי עלק יעזור לך אם אתה גמד בעל רגלי עוף
בכל מיקרה אני חושב שאתה טועה השריר המרכזי שעובד זה חזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה יודע אז למה בכלל פתחת את האשכול
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הצלחתה לעשות בלי הרגליים אני לא מצליח לעשות בלי אין לי שיבוי משקל עם רגליים בקו של הפופיק הצלחתי לעשות לא היה כל כך קשה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גמני הצלחתי אחי אבל השאלה כמה הצלחתה ?? אני עשיתי 10 וזה קצת קשה ועם הרגליים תנסה לשים אותם על הקיר...
עכשיו מישהו יכול בבקשה לענות על השאלה שלי לגבי איזה קבוצת שרירים זה עובד כשאתה שם את הידיים בקו של הפופיק ?? אני מרגיש את הגב מישום מה ...יש מצב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת זה ניראה תמונה כמו של bor. אבל היידים די רחבות, אז לפי דעתי השריר העיקרי הוא היד האחורית. הכתף האחורית והגב עובדים בו, אבל פחות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אמיר אחי שמע השחמות שלי ניתפסו הצוור הלך גם איתו הכתפיים והגב ....אתמול התאמנתי מלא מלא מלא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |