|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: איגרוף תאילנדי
חדר כושר: אורלייף
|
![]() חברים אוקיי
אני מתאמן כבר 5 חודשים 4 פעמים בשבוע אחרי כל אימו אני בערך אוכל קופסאת טונה היום שמתי לב שכתוב על הקופסא 50מ"ג כולסטרול אני אוכל טונה בשמן של ויליגר ואני מפחד לאכול הרבה שחס וחלילה לא יהיה לי כולסטרול גבוה בגלל הטונה מה לעשות ? להחליף לטונה במים ? מה כמות הכלוסטרול בטונה במים וזה לא בריא להמשיך לאכול בשמן לא אבל אני מוציא את כל השמן סוחט אותו
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היותר גדולה בטונה זה הכספית שזאת מתחת רעילה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Fat bastard
|
![]() אין מה לדאוג מהכולסטרול... 50 מ"ג זה כמעט כלום.
ד"א אם אתה ממש מודאג מהנושא הזה יש אבקות חלבון שאתה יכול להשתמש בהם במקום הטונה והם מכילים כמות כולסטרול הרבה יותר קטנה מטונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הכולסטרול תלוי בתפריט שלך.... מותר להגיע ל400מ"ג כולסטרול ביום אם אני לא טועה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן בוודאי כספית היא מתכת כבדה אשר משוחררת ממפעלים כבדים אשר שופכים את הפסולת שלהם לנהרות או אוקיאנוסים המתכת הזאת נצברת בקרקעית הים ובסלעים בקטריות בקרקעית הים מפרקות את החומר לצורה יותר קטלנית של המתכת והתהליך הזה משחרר את הכספית דגים אשר אוכלים את האצות השר גודלות על קרקעית הים והסלעים בסופו של דבר נאכלים ע"י דגים טורפים כמו טונה מה שגורם לחומר להצטבר בגוף שלהם מה שמביא את אחוז הכספית למעל המותר בטונה ומי שצורך כמויות גבוהות של טונה צריך לתת על זה הדעת חלק מהבעיות שכספית יכולה לגרום זה בעיות ניורולוגיות ובעיות במערכת הלב ריאה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם לשם זורמים חרא של מפעלים ?
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: איגרוף תאילנדי
חדר כושר: אורלייף
|
![]() אני אוכל טונה ויליגר יש בזה הרבה כספית ? זה חברה ישראלית לפי השם זה חברה ישראלית
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין על הטונה של שופרסל ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש מצב שהטונה של שופרסל היא גם של ויליגר , או אולי סטארקיסט . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כאשר מבשלים את הדג בדר"כ הדם והזוהמה שיש בו נשרפים.
האם הכספית נשארת? *באסה,לכל המזון הבריא יש פלוסים ויש מינוסים..
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בכל דבר היום יש חרא!!! אפילו בדברים שאתם חושבים שהם בריאים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הכספית לא מתכלה בבישול זה לא משנה כמה תבשל את הטונה וזה גם לא משנה מי החברה שמייצרת את הטונה גם ככה אין בים של ישראל טונה טונה מיבאים מחול אטליה סרדינה והאזור הזה בכל מקרה הכספית נישארת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() אז מה לעשות? יוצא לי לאכול בדרך כלל 4-5 טונות בשבוע.. לקצץ בטונה? המצב שלי לא מאפשר לי לקנות תוספים..
![]() |
![]() |
![]() |