ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   שאלה| טונה כולסטרול (https://israelbody.com/showthread.php?t=45342)

asulind 27-11-08 14:39

שאלה| טונה כולסטרול

חברים אוקיי
אני מתאמן כבר 5 חודשים 4 פעמים בשבוע אחרי כל אימו אני בערך אוכל קופסאת טונה
היום שמתי לב שכתוב על הקופסא 50מ"ג כולסטרול אני אוכל טונה בשמן
של ויליגר
ואני מפחד לאכול הרבה שחס וחלילה לא יהיה לי כולסטרול גבוה בגלל הטונה מה לעשות ?
להחליף לטונה במים ?
מה כמות הכלוסטרול בטונה במים וזה לא בריא להמשיך לאכול בשמן לא
אבל אני מוציא את כל השמן סוחט אותו

adimenia 27-11-08 14:40

הבעיה היותר גדולה בטונה זה הכספית שזאת מתחת רעילה

יניב צוות ישראלבודי 27-11-08 14:42

אין מה לדאוג מהכולסטרול... 50 מ"ג זה כמעט כלום.

ד"א אם אתה ממש מודאג מהנושא הזה יש אבקות חלבון שאתה יכול להשתמש בהם במקום הטונה והם מכילים כמות כולסטרול הרבה יותר קטנה מטונה

YossI822 27-11-08 14:42

הכולסטרול תלוי בתפריט שלך.... מותר להגיע ל400מ"ג כולסטרול ביום אם אני לא טועה.

guyc 27-11-08 15:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי adimenia (הודעה 708063)
הבעיה היותר גדולה בטונה זה הכספית שזאת מתחת רעילה

מה זאת אומרת? אפשר הסבר?

adimenia 27-11-08 15:19

כן בוודאי כספית היא מתכת כבדה אשר משוחררת ממפעלים כבדים אשר שופכים את הפסולת שלהם לנהרות או אוקיאנוסים המתכת הזאת נצברת בקרקעית הים ובסלעים בקטריות בקרקעית הים מפרקות את החומר לצורה יותר קטלנית של המתכת והתהליך הזה משחרר את הכספית דגים אשר אוכלים את האצות השר גודלות על קרקעית הים והסלעים בסופו של דבר נאכלים ע"י דגים טורפים כמו טונה מה שגורם לחומר להצטבר בגוף שלהם מה שמביא את אחוז הכספית למעל המותר בטונה ומי שצורך כמויות גבוהות של טונה צריך לתת על זה הדעת חלק מהבעיות שכספית יכולה לגרום זה בעיות ניורולוגיות ובעיות במערכת הלב ריאה

the animal 27-11-08 15:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי (הודעה 708068)
אין מה לדאוג מהכולסטרול... 50 מ"ג זה כמעט כלום.

ד"א אם אתה ממש מודאג מהנושא הזה יש אבקות חלבון שאתה יכול להשתמש בהם במקום הטונה והם מכילים כמות כולסטרול הרבה יותר קטנה מטונה

ברוך שובך:)

SIMAO 27-11-08 17:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי adimenia (הודעה 708092)
כן בוודאי כספית היא מתכת כבדה אשר משוחררת ממפעלים כבדים אשר שופכים את הפסולת שלהם לנהרות או אוקיאנוסים המתכת הזאת נצברת בקרקעית הים ובסלעים בקטריות בקרקעית הים מפרקות את החומר לצורה יותר קטלנית של המתכת והתהליך הזה משחרר את הכספית דגים אשר אוכלים את האצות השר גודלות על קרקעית הים והסלעים בסופו של דבר נאכלים ע"י דגים טורפים כמו טונה מה שגורם לחומר להצטבר בגוף שלהם מה שמביא את אחוז הכספית למעל המותר בטונה ומי שצורך כמויות גבוהות של טונה צריך לתת על זה הדעת חלק מהבעיות שכספית יכולה לגרום זה בעיות ניורולוגיות ובעיות במערכת הלב ריאה

היום משתמשים בבריכות דגים..
גם לשם זורמים חרא של מפעלים ?

CBA 27-11-08 17:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי simao (הודעה 708174)
היום משתמשים בבריכות דגים..
גם לשם זורמים חרא של מפעלים ?

כן הייתה אז כתבה בארוץ שתיים בקולבוטק או בעובדה..
אבל רק חברה ישראלית..
בחברות של חו"ל זה נמצא בים אם אני לא טועה.

asulind 27-11-08 18:08

אני אוכל טונה ויליגר יש בזה הרבה כספית ? זה חברה ישראלית לפי השם זה חברה ישראלית

Bodybuilder 27-11-08 18:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי asulind (הודעה 708196)
אני אוכל טונה ויליגר יש בזה הרבה כספית ? זה חברה ישראלית לפי השם זה חברה ישראלית

היה לפני שבוע בערך על ויליגר בחדשות, המפעל פנה לכול מי שקנה טונה עם תאריך מסויים - לזרוק אותה לפח, בגלל בעיית יצור של הטונה - היה להם משהו דפוק במפעל (אין לי מושג על מה מדובר) וגם אין לי מושג אם זה בנוגע לכול הטונות או רק טונה בשמן/מים, בקיצור מי שמתשתמש בויליגר חפשו באתרים על מה מדובר (שמעתי שכמה אנשים קיבלו הרעלת קיבה רצינית) !

אין על הטונה של שופרסל :sbb4:

shukila 27-11-08 18:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodybuilder (הודעה 708204)
היה לפני שבוע בערך על ויליגר בחדשות, המפעל פנה לכול מי שקנה טונה עם תאריך מסויים - לזרוק אותה לפח, בגלל בעיית יצור של הטונה - היה להם משהו דפוק במפעל (אין לי מושג על מה מדובר) וגם אין לי מושג אם זה בנוגע לכול הטונות או רק טונה בשמן/מים, בקיצור מי שמתשתמש בויליגר חפשו באתרים על מה מדובר (שמעתי שכמה אנשים קיבלו הרעלת קיבה רצינית) !

אין על הטונה של שופרסל :sbb4:

כדאי שתבדוק גם מאיפה הטונה של שופרסל מגיעה ...בדרך כלל מותגים כאלה כמו של השופרסל או ה"מותג" קונות את המוצרים שלהן מחברות שהמוצרים שלהן כתובים בשמות אחרים
יש מצב שהטונה של שופרסל היא גם של ויליגר , או אולי סטארקיסט .

SIMAO 27-11-08 18:42

כאשר מבשלים את הדג בדר"כ הדם והזוהמה שיש בו נשרפים.
האם הכספית נשארת?

*באסה,לכל המזון הבריא יש פלוסים ויש מינוסים..

YossI822 27-11-08 19:27

בכל דבר היום יש חרא!!! אפילו בדברים שאתם חושבים שהם בריאים.

adimenia 27-11-08 19:29

הכספית לא מתכלה בבישול זה לא משנה כמה תבשל את הטונה וזה גם לא משנה מי החברה שמייצרת את הטונה גם ככה אין בים של ישראל טונה טונה מיבאים מחול אטליה סרדינה והאזור הזה בכל מקרה הכספית נישארת

shukila 27-11-08 19:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yossi822 (הודעה 708253)
בכל דבר היום יש חרא!!! אפילו בדברים שאתם חושבים שהם בריאים.

נכון אבל עדיף להפחית מהחרא הזה ממה שאפשר

guyc 27-11-08 20:06

אז מה לעשות? יוצא לי לאכול בדרך כלל 4-5 טונות בשבוע.. לקצץ בטונה? המצב שלי לא מאפשר לי לקנות תוספים.. :(

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ