|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() שלום לכולם
שאני עושה Bench Press או bench press עם דאמבלים חופשיים אני מרגיש את הכתפיים שלי כאבות הרבה לפני החזה ככה שהאימון שלי פשוט לא אפקטיבי יש פיתרון? בעיה שכיחה? תודה על העזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
יש מצב שהכתפיים שלך עובדות יותר מהחזה , בכדי לפצות על כך שאולי החזה חלש אצלך ... עבודה במשקל נמוך יותר תוך שמירה על טכניקה מדוייקת תמנע מהגוף לתקן עם המייצבים בתרגילים האלה... והעבודה תיהיה נטו על החזה.. למרות שבתרגילי חזה הכתפיים שלי והיד האחורית בוערת ... היום יש אימון חזה יד קידמית ![]() ת-ע-נ-ו-ג
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() לא כדאי לשלב אימון חזה עם כתפיים בגלל זה? (עד היום לא הייתי עושה אבל ממחר אני יתחיל)
כי אז אתה באמת עובד נטו על שני שרירים באימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אימון חזה וכתפיים לא כדי לך ... כי עד שתגיע לכתפיים לא ישארו לך כתפיים לעבוד איתם ![]() כתפיים אני עושה עם תאומים . עבודה נטו נקייה. חזה יד קידמית גב יד אחורית רגליים
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל זה לא טוב לשלב כתפיים עם חזה או שזה פשוט קשה? כי אני חושב שזה יוצא אימוןן נורא אפקטיבי כי אז פשוט יש מנוחה מוחלטת לכתף עד של חזה כתפיים הבא. כנ''ל לגבי גב ויד קידמית. אצלי זה a - כתף + חזה b - יד קידמית + גב c - רגליים + יד אחורית לא נישמע לך הגיוני? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אני שם כתפיים עם תאומים כי זה אימון נטו לכתף , שבו אני נותן את ה 100% לכתף . פעם בשבוע 3-4 תרגילים שונים . בטווח חזרות של 6-8 תחלק אם כבר. חזה+יד קידמית גב+יד אחורית כתפיים+תאומים רגליים
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() סבבה, הייתי עובד כמוך עד היום שהחלטתי לשנות אבל אני יחזור לשיטה הטובה והישנה.
תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ממתי כתף עובדת בתרגיל חזה? יד אחורית כן עובדת, אבל אין בכלל נגיעה בכתפיים או שהחזה שלכם ממש חלש או הכתפיים או שאתם לא עובדים נכון לא יודע כי לא אמור להיות שום גירוי לכתפיים (אני לא אומר סתם כי אני גם לא מכיר אף אחד כזה, אם יש פה עוד כאלו שמרגישים תכתף בתרגילי חזה ואני טועה סבבה.)
אולי נתפס קצת הכתף אבל לא משהו מיוחד. אני גם עושה bench Press ולא נתקלתי בזה מעולם. בנוגע לחלוקה, בגלל שהיד אחורית כן עובדת בתרגיל של חזה ויד קדמית כן עובדת בתרגיל של גב אני ממליץ לעשות: חזה + יד אחורית (כתפיים אם ab) גב + יד קדמית (רגליים ותאומים אם ab) למרות שהרוב עושים הפוך כדי שלא יהיה גירוי נוסף? רוב הפורום עושה ככה ואני לא מבין. אחרי החפירה סה"כ בהצלחה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה צוחק נכון? דלתא קדמית (כתף קדמית) עובדת בקירוב אופקי בכתף, והיא סינרגט בלחיצות החזה למיניהן, בפלייס... אם העובדה שאתה לא מרגיש את הכתף בבנץ' היא מוזרה, העובדה שאתה מתיימר לסדר מחדש את היאחזות שרירי השלד בגוף האדם היא מוערכת ביותר... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה תרגיל מבודד כמו פרפר זאת בנוסף ללחיצת חזה הרגילה
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח די חדש לי הסיפור שכתף קדמית עובדת כל כך קשה בחזה, אומנם האזור נתפס קצת אך לא ברמות כמו שהם מדברים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה גם שיפוע חיובי... האמת אני בקושי מרגיש אפילו תיד אחורית (נתפסת ממש קצת..).
אני חייב לומר שאני מרגיש חזה נטו. יכול להיות שאם אני בן 15 וחצי יש קשר? D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אין קשר... אולי אתה עושה אחיזה מאוד רחבה(+ הכתפיים שלך יחסית חזקות)
אצלי הכתף מגבילה אותי במשקלים של החזה
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בabc באמת לדעתי לא צריך לעבוד חזה עם כתפיים, אבל החזה כן אמור להיות משולב עם יד אחורית (בתנאי שאין יום מנוחה בין אימון חזה לאימון גב). אם יש אימון גב למחרת אימון גב, יש לחלק את התוכנית חזה+אחורית וגב+קדמית כדי לא ליצור התנגשות. מה גם שתהיה גדילה של השריר כל עוד יש עלייה פרוגרסיבית בעומס על השריר הוא ייגדל, ושאימון חזה הוא בעקיפין אימון יד אחורית אינטנסיבי למדי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מזאת אומרת עלייה פרוגרסיבית בעומס?
אהה ושכחתי לציין שהכתף קדמית שלי די מפותחת.. יחסית לגוף שלי כמובן. טוב תכל'ס יום שלישי אני כבר ידבר עם המאמן והחברה אם אני אמור להרגיש תכתף קדמית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי זה כואב ככה וגם במוט זה נראה לי צריך להתחזק וזה יעבור
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
אתה בוודאות אמור להרגיש את הכתף שלך באימון חזה, ואפילו חזק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון כשאני עושה חזה אני מוריד תמוט לאמצע.. אני לא חושב שאני עובד לא נכון כי אני מרגיש תחזה מצויין. טוב צריך לברר ^^ תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |