|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה שמעניינת אותי.
נניח ואני מכין פשטידה, והיא עשויה מ-2 קוטג', 2 ביצים, פצפוצי אורז וכו' (לא משנה מה). חיבור הערכים התזונתיים של המזונות הוא הערך התזונתי של הפשטידה? כלומר (היפותטי) הפשטידה עשויה מ-2 קוטג' אז הפשטידה מכילה 50 גר' חלבון?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן *הודעה קצרה*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה מגניב!!!
יש לאמא שלי פשטידה (שאני אוכל אותה כבר 10 שנים רצוף ביום שישי בצהריים) שהיא מכינה אותה משתי קופסאות קוטג'+ 2 ביצים+ פיצפוצי אורז ועוד כמה שטויות... קיצר כל שישי בצהריים אני דופק משהו כמו חצי עד פשטידה שלמה, שזה אומר משהו כמו 60 גר' חלבון חחח.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עוד דעות בנושא או שזה כן וזהו?
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() כן ולא
יש מוצרים שכאשר מבשלים אותם הערך הקלורי שלהם גודל(פחמימות לדוגמה כגון בורגל,ספגטי,אורז) ויש כאלה שאפילו קטן (חלבונים לדוגמה) זה תלוי במוצר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנפח משתנה הערך נשאר אותו הדבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() הערך הקלורי נישאר אותו הדבר מה שכן בבישול נהרסים חלק מהויטמינים בעיקר סי אבל יש ויטמינםובעיקר מינרלים שבבישול הם משפעים יותר כמו ליקופן בתא קורטן. בישול גם גורם לחלק מהמזונות להיות יותר זמינים לגןף כמו תפוח אדמה ככול שמבשלים אותו יותר הערך הגליקמי עולה אותו הדבר בבפסטה אורז וכו גם הנפח מישתנה אבל הקלוריות נישארות אותו הדבר
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הערך הקלורי של כל הפשטידה (סה"כ הפשטידה) (יעני מבחינת קלוריות, שומנים , פחמימות, חלבונים אם תיקח את כל המוצרים ותחבר את הערכים שלהם יצא הערכים של הפשיטדה.
אבל הערכים ל100 גרם לא נשמרים כי ברגע שבישלת את הפשטידה הנוזלים יוצאים והערכים ל100 גרם עולים. אז אל תשקול את הפשטידה ותנסה לחשב את הקלוריות שלה ע"פ חישוב של מה ששמת בפנים והקלוריות ל100 גרם של מה ששמת בפנים. אבל אם אתה אוכל חצי פשטידה אתה יכול לחשב את כל מה ששמת בפנים חלקי 2. מקווה שהבנת את ההסבר העילג.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
|
![]() ציטוט:
נסביר ככה: ב- 100 גרם חזה עוף לפני בישול יש כ 23 גרם חלבון. ב-100 גרם חזה עוף לאחר בישול יש כ ~28 גרם חלבון. זאת משום שחלק מהמשקל של המזון הוא נוזלים (מים) ובזמן הבישול המים "מתאדים" וכתוצאה מכך יש למזון יותר ערכים (חלבון פחמימות שומן קק"ל) ל100 גרם. מקווה שזה מובן לכולם =] ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בפשטידה זה מסובך לחשב כי יש הרבה מוצרים , אז פשוט לא לחשב ל100 גרם, רק את הסה"כ.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה פנאן.
תודה רבה על התשובות המנומקות. מי שרוצה מתכון, פשטידה עם טעם פיצוץ (ולא מפוצצת את הבטן!) עם 30+ גרם חלבון לחצי פשטידה שזה לא בעיה לאכול, שיגיד.
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() כן סליחה התכוונתי לנפח..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שלח....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה מחכים.
אמא שלי מכינה לזניה ממש טובה גם כן על בסיס קוטג' ועגבניות - ערכים לא רעים בכלל. אבל שלח
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מחר אני אשלח
פשוט שכחתי מזה ואמא שלי כבר ישנה.