|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום אני עכשיו עולה במאסה ואני רוצה לעלות עוד בערך 3-5 קילו ואז לחטב אבל הבעיה היא שאני די תקוע איזה חודש עליתי רק חצי קילו משהו כזה... אני אוכל כמה שאני יכול לא סתם.. אוכל כמו שצריך אוכל נכון. אבל יש בעיה כבר אני לא מסוגל להגיע למספר קלוריות שאני צריך אין פשוט תאבון...אני הגעתי למצב שאני דוחף בכוח תאוכל אני שוקל 89-90 יש לכם איזה עצה מה אפשר לעשות.....
תודה אופיר. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני ככה אחי אני אוכל מעל 4000 קלוריות ביום בשביל לעלות רק ככה אני עולה אני דוחס בכוח אני כמעט מקיא אבל אין מה לעשות התרגלתי כבר בכול זאת אתה יכול לקנות גיינר זה יעזור לך יותר קל לבלוע אותו ויש הרבה קלוריות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אופיר יש לי שאלה שלא קשורה לנושא...
אתה מתחרה בתחרויות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() להחליף תוכנית אימון לגמרי, חלוקה חדשה, טווחי חזרות חדשים, צורת עבודה חדשה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אם אין לך תאבון תעשה הפסקה תחטב עכשיו חודש חודשיים תחזור למסה לעוד חודשיים - שלוש ותביא אותה בחיטובון לקראת הקיץ אבל אם אתה לא מתקדם אתה חייב להוסיף קלוריות...
תנסה להחליף מאכלים תנסה לגוון לנסות אולי עם תבלינים לנסות דברים חדשים ולא משעממים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ולא, זה לא צ'יט
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותודה על התגובות אני ינסה את מה שהצעתם.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תפרסם פה ת'תפריט שלך אולי נוכל לעזור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה לעוזרים.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לחטב לפני שהגעת ל14-15 אחוז זה ביזבוז אלה אם אתה דוגמנית של דולצ'ה וגבנה.
אני אומר להמשיך מסה עם תוכנית חדשה, תפריט חדש והכול חדש - זה עוזר (גיוון) ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לפני חודש ככה רק החלפתי תוכנית אחי אני מקווה להגיע ל 95 קילו ואז לחטב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אישית הייתי עובד הרבה זמן ב8-10 חזרות בלבד ולא הבנתי למה אני לא מפסיק לעלות במשקלים. ברגע שעבדתי ל4-15 ואני מחליף תוכנית פעם חודש אני עולה כל הזמן במשקלים וגדל. פשוט לפי דעתי במסה הכי חשוב אימונים כל עוד אתה אוכל מספיק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אימונים זה חשוב אבל אם הוא רוצה לעלות ל 95 זה האוכל הכי חשוב אחי תנסה לקבוע לעצמך תפריט מסודר זה הכי טוב ככה תידע במדויק כמה אתה צורך ביום ותוסיף אם צריך אם תעשה את זה מבוקר אתה תגיע למטרה שלך הרבה יותר מהר
אני גם פעם הייתי ככה והייתי עולה אבל לא משו עכשיו שהלכתי לגיל ויש לי הכל מסודר אני עולה הרבה יותר טוב |
![]() |
![]() |