|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי, רציתי לדעת האם קיימת אפשרות כזו... אני עכשיו בתקופת עלייה במאסה (של השריר, כמובן), ורציתי לדעת האם אפשר באותה התקופה לפחות לנסות לשמור קצת על חיטוב ואם כן, אז איך?
מקווה שתענו, רועי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפשרי, אבל קשה... מאודדדדד (בעיקר למי שטבעי)
בדיעבד, אפשרי מצב בו אתה עולה במאסת שריר וקצת או בכלל לא בשומן, ואז זה כבר נחשב איפלו להורדה באחוזי שומן, כי המאסה הכללית שלך עולה.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() בלתי אפשרי לבן אדם טבעי ...
עם אתה רוצה לעלות במסה 2-3 שנה רצוף ולא לראות תוצעות ... זה משהו אחר ![]() אני דוגמא לא יכול לעלות נקי במסה אני פשוט מתיאש כשאני לא רואה תוצאות מהירות ! לדעתי גבר תעלה במסה כמו שצריך, תגיע ל % שומן מסויים, ואז כנס לחיטוב ! השיטה הפשותה והמוקרת ! בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה!
זה מה שתכנתתי בכל מקרה, לעשות תקופה של עלייה במאסה ל2-3 חודשים ואז כמה חודשיים חיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
תעשה בחורף מאסה ובקיץ חיטוב. הכי טוב הכי נוח
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() זה אפשרי מאוד לבעלי ח"ח מהיר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() השיטה שלי לעליה במסה תוך שמירה על אחוז שומן קבוע
יש לי תפריט של 6 ארוחות ביום אני שומר על יחס של 1:1.25 בין פחמימות לחלבונים (לטובת הפחמימות) ועוד כמות יפה של שומן איכותי. כשאני בעודף קלורי של 300-400 קלוריות יותר ממה שהגוף שלי צורך במהלך היום אני מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר וגולת הכותרת היא ששלוש פעמים בשבוע אני קם בבוקר לא אוכל כלום ויוצא לריצת אינטרוולים של 20 דקות לאחר מכן כשאני מסיים אני לא אוכל במשך שעה ורק אז אוכל את ארוחת הבוקר שלי. מה זה עושה? כאשר אני קם בבוקר הגוף שלי נמצא בצום של כ-8 שעות כאשר הוא מתחיל בפעילות אירובית בעצימות גבוהה (אינטרוולים) הוא פונה למאגרי השומן בגוף כמקור אנרגיה ראשוני וכך במהלך כמעט שעתיים, הגוף משתמש במעט גלוקוז שזורם לו בדם ובעיקר במאגרי השומן. ממה שאני יודע הגוף לא מתחיל לפרק שריר רק במאמצים יותר מתמשכים ולאחר יותר שעות צום. וככה יוצא שאתה נמצא במאזן קלורי חיובי אך עדיין שורף שומן עודף. ככה אתה עולה במסת השריר ושומר על כמות שומן נמוכה בגוף ואפילו אתה יכול לרדת באחוז השומן (בגלל שינוי היחס בגוף) נ.ב יש ערך נוסף לפעילות אירובית מכיוון שהיא מאיצה את החילוף חומרים בגוף (השיטה מבוססת על הספר Body For Life של ביל פיליפס) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני גם עובד בשיטת אינטרוולים עצימים אבל זה לא נשמע הגיוני לעשות זאת בבוקר לאחר צום של 8 שעות שהגוף יחסית חלש והרבה יותר פגיע ... אני אישית ניסיתי את זה והרגשתי קצת מסוחרר, כי קשה ליפתוח את היום אחרי שינה ועוד בלי לאכול עם ריצת אינטרוולים!! |
|
![]() |
![]() |