|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום חברים!!
יש לי בעיה .. היד אחורית שלי התפתחה די יפה .. יד קדמית לא גדלה לי כמעט .. משהו יכול לתת לי תרגילים טובים ליד קדמית? אני עושה פטישים ואת התרגיל הזה שאתה שם את המרפק על הירך ומעלה ומוריד .. אני מרגיש את היד הקדמית אבל משהו לא עובד .. היד לא גודלת משהו יכול להסביר לי למה? כל אימון אני עושה 5 סטים פחות או יותר (אני עושה 3 פעמים בשבוע) .. אני מגוון סט או 2 פטישים .. 2 סטים של הרמת משקולות רגילה בישיבה, ועוד סט או 2 של התרגיל הזה שהמרפק על הירך שעובד על יד קדמית .. קיצר איזה תרגילים לעשות?מה לכם הגדיל הכי הרבה את היד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה האימון גב שלך כולל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() האמת זה כבר מתחיל להתיש העיניין.....
אחי אם אתה עובד לפי תכנית ולא מתחיל להמציא עוד דברים לא אמורות להיות לך בעיות מיוחדות....תתאים לך את אחת התכניות מהאתר הראשי וזהו
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט, תעשה רק 3 סטים באימון ליד קדמית |
|
![]() |
![]() |