|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם
יש לי שאלה שנשמעת מטופשת אבל אני מתכוון בשיא הרצינות שאני מתאמן במכון לחיצת חזה כנגד מוט חופשי אני מרגיש הרבה פחות את החזה בביצוע הטרגיל במולטי טרינר ששם אני מרגיש ממש את החזה. יש מצב שבמכונה זה משפיע עליי יותר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אולי המייצבים קצת מתערבים בחופשי, אולי אתה לא עושה בדיוק נכון. כשאתה דוחק תנסה להרגיש כאילו אתה דוחף את המרפקים למעלה באמצעות החזה, ולא שהתנועה תבוא מהידיים והכתפיים.
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שאתה אומר במולטי טריינר אתה מתכוון לפלייס ?
בכל מקרה אם זה פלייס מין הסתם תרגיש את החזה יותר כי בפלייס רק החזה עובד ואין כתף או אחורית שיכולות לפעמים לגנוב את העבודה בלחיצת חזה... זו הסיבה כנראה גם אצלי זה לפעמים ככה אני מרגיש את האחורית והכתף יותר מהחזה לפעמים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() תבדוק שאתה עושה את התרגיל נכון, מחזיק במקום הנכון, שלא עוזרים לך ובאמת תדחק יותר עם החזה..
וכמו שאמרו במולטי טריינר אם זה פרפר מן הסתם תרגיש יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אולי אחיזה לא רחבה? אולי טווח תנועה לא מלא? אולי לא מספיק משקל? יש אלף ואחת סיבות. תשים לב שאתה מקפיד על כל הכללים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי שאלה:
לחיצה במוט "קלה" (כלומר ניתן להעמיס יותר משקל) מאשר לחיצת דאמבל? או שמדובר באותו משקל-מחולק לשתיים? (לדוגמא אם במוט אני דוחק חמישים,אני אוכל לדחוק שני דאמבלים של 25 או שמדובר בפעולה שהיא יותר קשה ולכן דורשת ירידה במשקל?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה : לא היתכוונתי לפלייס/פרפר , היתכוונתי ללחיצה עצמה מאז שהתחלתי להיתאמן גדל לי החזה מאוד הייתי ממש שטוח
אני שומר על מרווח ועל תנועה נכונה כבר בדקתי את זה עם המדריך. ועדין למרות זאת אני מרגיש את הלחיצה במכונה יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() בכל תנועה של חזה תמיד הכתף הקדמית מסייעת. גם פרפר/פלייס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
אולי בגלל טווח התנועה הגדול יותר... |
|