|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני הבנתי שכל הענקיים לא עושים הרבה סטים על יד קדמית כי זה שריר קטן וכל גירוי קטן הוא גודל והם עושים למשל 2 תרגילים, לא יותר (וגם בגלל שהוא עובד כשעובדים על גב ועוד תרגילים אחרים)
עכשיו גם ראיתי שטריי בריוואר אמר שהוא עושה 41 סטים ככה שזה מאוד לא מסתדר לי.. תשובות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יד קדמית עובדת חזק מאוד ברוב תרגילי הגב, ולכן מתאמן מתחיל-בינוני יכול להסתפק במעט תרגילים מבודדים לצד התרגילים המורכבים0 לגב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() שיטות אימונים של מתאמנים לא טבעיים (ועוד ברמה כזאת) לא צריכים בכלל לעניין אותנו המתאמנים הטבעיים
מה אתה חושב שאם תעשה 40 סטים ליד קדמית היא תגדל יותר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא זכור לי שרשמתי שאני רוצה לעשות 40 סטים..
אולי בוא תזכיר לי באמת ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
לא באתי לתקוף אותך או משהו הבהרתי נקודה וניסיתי לעזור לך וחבל שאתה עונה ככה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא כי יש לי מטרה ואתה כמו עוד אחרים בא להגיד לי שזה לא יעזור וכ'ו .. . . . .ואני לא צריך לדעת.
אני פשוט רוצה לדעת למה זה ככה, ואם זה באמת ככה כי זה קצת מוזר, זה הכול . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני זוכר היה רשום באיזה פרסמות לסל מאס שהוא עושה 40 סטים לידיים , קיצר זיון שכל אחד גדול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יכול ליהיות שהוא אמר 40 חזרות, לא סטים, לא הגיוני. או אולי 40 סטים לידיים. בייספס+ טרייספס+ אמות.
נערך לאחרונה על ידי VIKING, 07-10-08 בשעה 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אין כזה דבר 40 סטים לידיים טיבעי או לא....פשוט אין
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() 41 סטים, טריי בריוואר כמו ש- west אמר למעלה גם אני ראיתי על פרסומת של איזה מוצר שמכרו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |